Sådan Skriver Du Hjerter På Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Hjerter På Tastaturet
Sådan Skriver Du Hjerter På Tastaturet

Video: Sådan Skriver Du Hjerter På Tastaturet

Video: Sådan Skriver Du Hjerter På Tastaturet
Video: Sådan laver du en skabelon til at stemple kranse 2024, April
Anonim

Selv i barndommen var personlige computere i stand til at vise mange flere tegn, end der kunne passe på et konventionelt tastatur. I dag indeholder kodebogen med standardtegn hundrede gange flere tegn end for tyve år siden, og deres indtastning på tastaturet forbliver næsten den samme. Mange ikke-standardtegn kræver stadig brug af hjælpeapplikationer eller specielle rutiner for at få vist.

Sådan skriver du hjerter på tastaturet
Sådan skriver du hjerter på tastaturet

Instruktioner

Trin 1

Udvid operativsystemets hovedmenu ved at trykke på Win-tasten. Klik på linket "Alle programmer", rul ned på listen og vælg sektionen "Standard" i de sidste linjer. "Spol tilbage" for næsten til slutningen, og åbn afsnittet "Service". Den indeholder et link til applikationen "Symboltabel". Start det op. I vinduet i dette program kan du finde alle de tegn, der kan vises ved hjælp af de skrifttyper, der er installeret på din computer.

Trin 2

Ordinatallet for det ønskede tegn i unicode-tabellen er 9829, det vil sige, det er meget langt fra starten. Du kan rulle ned på listen til den sidste linje og begynde at søge fra bunden, men det er bedre at gøre det anderledes. Marker afkrydsningsfeltet "Avancerede indstillinger", og sørg for, at "Unicode" -værdien er valgt i rullelisten "Tegnsæt".

Trin 3

Indstil værdien for Unicode-områder i grupperingslisten. Som et resultat åbnes et lille vindue med en liste over kodegrupper. Klik på "Symboler og ikoner" i den, og kun 12 symboler forbliver i tabellen, blandt hvilke der vil være et hjerte.

Trin 4

Dobbeltklik på dette symbol, så vises det i feltet "For at kopiere". Hvis du vil, kan du tilføje andre symboler til dette felt på samme måde.

Trin 5

Tryk derefter på knappen "Kopier", så indholdet af feltet placeres på computerens udklipsholder. Ved at skifte til vinduet i et hvilket som helst program, f.eks. En browser eller en teksteditor, kan du indsætte disse ikoner fra computerens hukommelse (Ctrl + V).

Trin 6

At kende det ordinære nummer for det ønskede tegn i unicode-tabellen, kan du undvære et hjælpeprogram. Bare tryk på alt="Image" -tasten og brug det numeriske tastatur til at indtaste nummeret. Hjertets ordinære nummer, som du allerede kender fra det andet trin, er 9829.

Trin 7

Det er ikke altid muligt at få det ønskede symbol til at vises på websider ved hjælp af de beskrevne metoder. Dette skyldes en uheldig kombination af din computers kodninger og kildekoden til hypertekstdokumentet. I sådanne tilfælde kan du bruge de særlige tegnsæt i HTML-sproget - "karakterprimitiver". For at få vist hjertet i teksten på siden skal du placere en symbolsk primitiv som ♥ i kildekoden.

Anbefalede: