Sådan Skriver Du Et Hjerte På Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du Et Hjerte På Tastaturet
Sådan Skriver Du Et Hjerte På Tastaturet

Video: Sådan Skriver Du Et Hjerte På Tastaturet

Video: Sådan Skriver Du Et Hjerte På Tastaturet
Video: Sådan finder du dit stelnummer - og hvad kan det bruges til? 2024, April
Anonim

Ganske ofte på sociale netværk kan du se, hvordan forskellige tegn vises i brugernavne, navne og kommentarer, som ikke findes på et standardtastatur. Men dette betyder ikke, at de har et specielt tastatur eller program. Det er nok at bruge standardoperativsystemværktøjer.

Sådan skriver du et hjerte på tastaturet
Sådan skriver du et hjerte på tastaturet

Er det nødvendigt

  • - teksteditor Microsoft Office Word;
  • - symbolbord.

Instruktioner

Trin 1

Teksteditoren bruges kun som et værktøj til visning af tekst i et nyt dokument, og "Symboltabel" giver dig mulighed for hurtigt og nemt at tilføje det ønskede symbol. Næsten ethvert operativsystem i Windows-familien har værktøjer, som du kan tilføje skjulte symboler uden at bruge hjælpeprogrammer som f.eks. Symboltabellen.

Trin 2

For at forstå princippet om at tilføje disse symboler er det nok at vende tilbage til de første systemer på Windows-platformen. Den mangfoldighed af symboler, der nu findes på moderne tastaturer, var endnu ikke tilgængelig dengang. Derfor blev nogle tegn indtastet ved hjælp af en tastaturgenvej. Hovednøglen er Alt. For at indstille det berygtede jordskilt "_" skal du f.eks. Bruge en kombination bestående af knappen alt="Image" og tallet 95.

Trin 3

På denne måde kan du eksperimentere med nye kombinationer hver gang. Husk, at numeriske udtryk spænder fra 1 til 254. Hvis du vil skrive et hjerte på tastaturet, skal du holde alt="Image" og 3 ♥ tasterne nede. Måden at tilføje skjulte tegn på afhænger af dit operativsystem. Det kan ske, at systemet understøtter dette værktøj, men tastaturgenveje kan ændre sig.

Trin 4

Du kan gøre det samme med symboltabellen. For at køre dette værktøj skal du åbne Start-menuen, vælge punktet Alle programmer. På listen over applikationer skal du finde afsnittet "Standard" og klikke på genvejen med samme navn. I det vindue, der åbnes, skal du vælge den skrifttype, hvorfra det ønskede symbol skal kopieres.

Trin 5

Find hjertet, vælg det og kopier koden, eller kopier til udklipsholderen. I et nyt tekstdokument skal du klikke på den øverste redigeringsmenu og vælge Sæt ind. Du kan også indtaste koden ved hjælp af Alt-tasten.

Anbefalede: