Sådan Sættes Et Afsnitstegn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sættes Et Afsnitstegn
Sådan Sættes Et Afsnitstegn

Video: Sådan Sættes Et Afsnitstegn

Video: Sådan Sættes Et Afsnitstegn
Video: Indholdsfortegnelse i Word - Sådan gør du - Se i HD 2024, April
Anonim

Afsnitikonet - § - ligner to stiliserede s. Det var bestemt til skrivemaskiner, men desværre er det ikke tilgængeligt på moderne computertastaturer. Du kan dog stadig sætte et afsnitstegn i et dokument og på flere måder.

Sådan sættes et afsnitstegn
Sådan sættes et afsnitstegn

Instruktioner

Trin 1

Den første metode fungerer i mange applikationer, herunder Microsoft Office Excel, Office Word, Windows standard notesblok. Sørg for, at numerisk tastatur på højre side af tastaturet er aktivt. Hvis ikke, skal du trykke på Num Lock-tasten. Hold alt="Image" -tasten nede, og indtast værdien 0167. Slip alt="Image" -tasten - afsnitikonet vises i dokumentet.

Trin 2

Brug de relevante værktøjer til programmer, der tillader indsættelse af specialtegn. Så placer markøren i et Word-dokument, hvor afsnitstegnet vil være. Åbn fanen "Indsæt", og klik på knappen "Symbol" på værktøjslinjen i afsnittet "Symboler", den er som standard placeret i højre hjørne af panelet.

Trin 3

Hvis du ikke kan se det ønskede symbol i den udvidede menu, skal du klikke på punktet "Andre symboler" med venstre museknap. En ny dialogboks åbnes. På fanen "Symboler" skal du finde afsnitikonet, vælge det med venstre museknap og klikke på knappen "Indsæt". Luk vinduet.

Trin 4

Der er også en anden måde. Når du har åbnet dialogboksen "Symbol", skal du gå til fanen "Specialtegn". Ovenstående liste indeholder også et afsnitstegn. Vælg det, og klik på knappen "Indsæt". På samme fane kan du indstille en tastaturgenvej, så "Symbol" -vinduet ikke åbnes hver gang.

Trin 5

Vælg afsnitstegnet med venstre museknap og tryk på knappen "Tastaturgenvej". Et ekstra vindue "Tastaturindstillinger" åbnes. I gruppen "Angiv genvejstaster" skal du placere markøren i feltet "Nye genvejstaster" og indtaste den kombination, der passer dig bedst på tastaturet. Klik på knappen "Tildel", og luk vinduerne "Tastaturindstillinger" og "Symbol".

Trin 6

Hvis ingen af metoderne fungerer for dig, kan du indsætte et afsnitstegn som et grafisk objekt. Kopier billedet til udklipsholderen, for eksempel fra en grafikeditor, og indsæt det i et andet dokument. Indstil den ønskede størrelse på billedet, og placer det i den del af dokumentet, hvor det skal være.

Anbefalede: