Sådan Fjernes Et Afsnitstegn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Afsnitstegn
Sådan Fjernes Et Afsnitstegn

Video: Sådan Fjernes Et Afsnitstegn

Video: Sådan Fjernes Et Afsnitstegn
Video: Indholdsfortegnelse i Word - Sådan gør du - Se i HD 2024, Kan
Anonim

Nogle gange, når der kopieres tekst fra en fil oprettet i MS Word til en anden, vises ikke-udskrivbare tegn i det sidste dokument, for eksempel sideskift eller tryk på Enter-tasten. De kan fjernes ved at formatere det originale dokument.

Sådan fjernes et afsnitstegn
Sådan fjernes et afsnitstegn

Nødvendig

Microsoft Office Word-software

Instruktioner

Trin 1

Ofte ligger problemet i den trykte knap til visning af sådanne tegn. Prøv at klikke på denne knap, som findes på standardværktøjslinjen. Hvis paneler ikke vises i editoren, skal du tilføje dem: Klik på "Vis" -topmenuen, på listen, der åbnes, vælg afsnittet "Værktøjslinjer" og klik på "Standard" -punktet.

Trin 2

I det tilføjede panel skal du finde ikonet for ikke-udskrivelige tegn og klikke på det. Hvis din computerskærm er mindre end 17 tommer diagonal, er det mest sandsynligt, at ikonet simpelthen ikke passer ind i panelrækken. I slutningen af panelet skal du finde pilikonet og klikke på det, den fane, der åbnes, viser alle de elementer, der ikke passede på panelet.

Trin 3

Hvis afsnitstegnene stadig er der, kan du fjerne dem manuelt eller ved hjælp af komponenten Find uddrag. Til manuel sletning er det nok at placere markøren bag det uønskede tegn og trykke på Backspace-tasten eller foran den, men samtidig trykke på Delete-tasten.

Trin 4

For automatisk at fjerne alle uønskede tegn skal du trykke på tastekombinationen Ctrl + F. Du får vist et lille søgevindue efter et fragment. Gå til fanen "Erstat" og i det første felt, indtast det kopierede fragment, som du vil slette, og lad det andet felt være tomt. Tryk på Enter-tasten. Efter afslutningen af sletningen vises et vindue med resultaterne af de udførte handlinger på skærmen.

Trin 5

Unødvendige tegn kan også slettes ved hjælp af specielle tastaturgenveje. Vælg det ønskede tekst- eller symbolfragment, tryk på Ctrl + X. Således kan du klippe unødvendige fragmenter ud, der forekommer i teksten.

Trin 6

Unødvendige dele af teksten kan klippes, og de nødvendige dele kan kopieres og om nødvendigt næsten indsættes i en anden tom fil. Når du f.eks. Har valgt teksten, er det nok at trykke på Ctrl + C eller Ctrl + Insert. Indsættelse af tekst udføres ved hjælp af tastaturgenveje Ctrl + V og Shift + Insert.

Anbefalede: