Sådan Sættes Et Gradskilt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sættes Et Gradskilt
Sådan Sættes Et Gradskilt

Video: Sådan Sættes Et Gradskilt

Video: Sådan Sættes Et Gradskilt
Video: Как подружиться с бабочкой 2024, Kan
Anonim

Det typografiske symbol i form af en cirkel, der er almindelig med at angive dimensioner af vinkler og temperaturer målt i grader, er fraværende på computertastaturet. Det er dog i kodetabellerne, som operativsystemet bruger til at vise tegn på computerskærmen. Det er blandt de første 128 tegn i denne tabel, hvilket gør det muligt at bruge det selv i dokumenter med de mest enkle tekstformater - for eksempel txt.

Sådan sættes et gradskilt
Sådan sættes et gradskilt

Instruktioner

Trin 1

Brug kode 0176 til at indsætte et gradikon i tekstdokumenter. For at gøre dette skal du trykke på alt="Image" -tasten og uden at frigive den indtaste denne kode på det numeriske (ekstra) tastatur. Mens du skriver koden, vil der ikke ændre sig noget på skærmen, og når du er færdig og slipper alt-tasten, vises ° -ikonet på det sted, der er angivet af inputmarkøren.

Trin 2

Start Windows Symbol Map-komponenten som et alternativ til ovenstående metode til indsættelse af dette symbol. Dette kan f.eks. Gøres ved at trykke på tastekombinationen win + r, indtaste kommandoen charmap og klikke på Enter-tasten. I symboltabellen i vinduet, der åbnes, skal du finde gradikonet, dobbeltklikke på det og klikke på knappen "Kopier". Skift derefter til vinduet i det dokument, der redigeres, og indsæt det kopierede symbol (ctrl + v).

Trin 3

Brug tastekombinationen opt + shift + 8, hvis det operativsystem, du bruger, tilhører Mac OS-familien. Det er denne kombination af genvejstaster, der tildeles i den til at indsætte et gradikon i dokumenter.

Trin 4

Indsæt den hexadecimale kode 00B0 (B er et engelsk bogstav), hvis du arbejder med dokumenter i Microsoft Office Word-processor. Denne kode svarer til gradbetegnelsen i Unicode-tabellen, og Word kan arbejde med sådanne tegnbetegnelser. Indsæt denne kode med indsættelsespunktet i teksten, hvor gradstegnet skal være, og tryk derefter på alt="Image" + x, og tekstbehandleren fjerner disse fire tegn fra teksten og erstatter dem med et ° -tegn.

Trin 5

Brug html symbolske primitiver, hvis du vil placere gradstegnet i et hypertekstdokument. For at få vist dette symbol i teksten på en webside kan du sætte en række symboler ° eller ° i det - begge udgør det samme ° symbol.

Anbefalede: