Hvordan Man Gør IP Dynamisk

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Gør IP Dynamisk
Hvordan Man Gør IP Dynamisk

Video: Hvordan Man Gør IP Dynamisk

Video: Hvordan Man Gør IP Dynamisk
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, April
Anonim

Udbyderen, der giver adgang til Internettet, distribuerer IP-adresser til sine brugere fra det relevante adresseområde. Disse adresser kan være statiske eller dynamiske. Statisk IP er adressen på en computer, der er knyttet til en bestemt computer på netværket. Brugere har ofte brug for at oprette en dynamisk IP.

Hvordan man gør IP dynamisk
Hvordan man gør IP dynamisk

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - internettet;
  • - browser.

Instruktioner

Trin 1

En dynamisk IP er en særlig adresse, der gives til en maskine hver gang den logger på Internettet. IP-adressen vil være forskellig hver gang.

Trin 2

Hvordan kender jeg min type IP-adresse? Først skal du beslutte, hvilken metode du bruger til at få adgang til Internettet:

- via et almindeligt modem

- via en mobiltelefon

- via ADSL;

- gennem en dedikeret linje

- via satellit

- via 3G-modem.

Trin 3

Skylink, dialup, GPRS, ADSL er meget almindelige metoder til internetadgang.

Du får næsten altid en dynamisk IP-adresse. Så behøver du ikke bruge nogen hjælpeprogrammer. Sluk bare internettet, når det er nødvendigt, og tænd det igen. Din IP-adresse ændres med det samme.

Trin 4

Hvis du har en statisk IP-adresse, og du vil gøre den dynamisk, skal du bruge specielle tjenester på Internettet. Der er et stort antal af sådanne tjenester i det globale netværk i øjeblikket.

Trin 5

Sådanne teknologier kaldes anonymiserende. For at bruge anonymiseringen skal du gå til din browser. Den bedste mulighed ville være at bruge den populære 2ip-tjeneste. Gå ind i webadressen i adresselinjen www.2ip.ru/anonim

Trin 6

Indtast derefter adressen på det sted, du skal besøge. Vælg derefter det land, hvis IP skal vises på Internettet, fra den eksisterende liste. Efter disse handlinger skal du klikke på fanen "Åbn", og du bliver automatisk omdirigeret til det relevante sted. Generelt kan vi sige, at det ikke er så svært at lave en dynamisk IP.

Anbefalede: