Sådan Kontrolleres Bærbar Batteri

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Bærbar Batteri
Sådan Kontrolleres Bærbar Batteri

Video: Sådan Kontrolleres Bærbar Batteri

Video: Sådan Kontrolleres Bærbar Batteri
Video: Ремонт батареи ноутбука (замена аккумуляторов) 2024, Kan
Anonim

Når du køber en mobil computer, skal du være særlig opmærksom på dens batteri. Dette er et meget vigtigt element, hvis ægteskab kan bestemmes, selv før du køber en bærbar computer.

Sådan kontrolleres bærbar batteri
Sådan kontrolleres bærbar batteri

Instruktioner

Trin 1

Når du har valgt modellen på den mobile computer, skal du bede om at installere batteriet i den. Tilslut din bærbare computer til vekselstrøm. Tænd ikke denne enhed. Vent, indtil batteriindikatoren viser 100%. Farveindikation bruges undertiden.

Trin 2

Tænd din mobiltelefon, og kontroller aflæsningerne af indikatoren i Windows-systembakken. Hvis tallet ikke stiger over 98%, er det bedre at nægte at købe en bærbar computer med dette batteri. Bed om enten at udskifte batteriet eller teste en lignende mobil computermodel.

Trin 3

Hvis indikatoren i bakken viser 99-100%, skal du åbne kontrolpanelet og gå til undermenuen "Strømforsyning" i menuen "System og sikkerhed". Inkluder en afbalanceret måltidsplan. (Dette er Windows Seven-systemet).

Trin 4

Start din lydafspiller, og deaktiver den automatiske slukning for den bærbare computer. Deaktiver dvaletilstand og standby. Det er tid til, at batteriet er helt afladet. Dette skulle kræve 75-85% af producentens maksimale driftstid. Hvis test af den bærbare computer ikke afslørede alvorlige mangler i batteriet, er du velkommen til at købe denne enhed.

Trin 5

For at bevare batteriet så længe som muligt skal det bruges korrekt. Undgå at tilslutte batteriet i situationer, hvor en netforbindelse kan bruges. Hvis du opbevarer batteriet adskilt fra den mobile computer i lang tid, skal du oplade det til 50%. Lad aldrig et fuldt afladet batteri gå i tomgang. Dette kan beskadige enheden.

Trin 6

Undgå våde placeringer, når du opbevarer batteriet. Det er bedre at bruge et køleskab efter at have pakket batteriet i en plastikpose.

Anbefalede: