Sådan Registreres Du På Instagram Via En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Registreres Du På Instagram Via En Computer
Sådan Registreres Du På Instagram Via En Computer

Video: Sådan Registreres Du På Instagram Via En Computer

Video: Sådan Registreres Du På Instagram Via En Computer
Video: Как публиковать сообщения в Instagram с компьютера (2020) 2024, April
Anonim

Instagram er et socialt netværksapplikation, der giver dig mulighed for at dele fotos og videoer med dine venner gratis. Alt hvad du behøver for at gøre dette er at registrere dig. Men for at registrere dig på Instagram fra en computer skal du bruge et specielt program.

Sådan registreres du på Instagram via en computer
Sådan registreres du på Instagram via en computer

Registrering på instagram fra tablet og mobiltelefon

Denne tjeneste blev udviklet som en mobilapplikation til iOS og Android, så det er lettere at bruge en tablet eller smartphone til at registrere sig på Instagram. For at komme i gang skal du gå ind i applikationsbutikken fra din Play Market eller Apple App Store-mobiltelefon for at downloade Instagram gratis. Appen vejer lidt over 15 MB.

  • Når Instagram indlæses og vises i menuen på hovedpanelet, skal du klikke på den tilsvarende knap og åbne applikationen.
  • Nederst på den side, der åbnes, vises indskriften "Registrering". Du skal klikke på det, angive oplysninger om dig selv i de felter, der vises: vælg et login til dig selv, indtast det.
  • Du skal være opmærksom på ikonet ud for kaldenavnet - hvis det er rødt, findes der allerede et sådant login, og du skal komme med en anden. Hvis ikonet er grønt, kan du registrere et kaldenavn.
  • Så skal du komme med en adgangskode, indtaste dit telefonnummer, sætte en interessant avatar.
  • Hvis du allerede har en side på andre sociale netværk, for eksempel Facebook, kan du bruge disse data, når du registrerer dig på Instagram. Til dette findes en tilsvarende knap på registreringssiden.
  • Indtast din e-mail-adresse i den angivne linje, hvorigennem du bliver nødt til at bekræfte registreringen.
  • Når du er færdig, skal du trykke på "Finish" -tasten.
  • I en svarmeddelelse bliver du bedt om at gå til din e-mail for at gennemføre registreringen på Instagram.
  • Efter at have klikket på det angivne link, aktiveres brugerkontoen.
  • Derefter vil det være muligt at downloade interessante fotos og videoer gratis, bruge materialebehandlingsfunktionerne og dele interessante filer med alle.

Sådan registreres du på Instagram via en computer

Vanskeligheden ligger i, at du ikke bare kan gå til applikationswebstedet og registrere dig. For at gøre dette skal du downloade et specielt program BlueStacks, tilpasset til Android, og registrere dig på Instagram ved hjælp af det.

For at downloade dette program skal du indtaste dets navn i søgefeltet i din browser, vente på, at downloadet er færdigt, og installere det på din computer ved hjælp af standardindstillingerne. Hvis du modtager en fejlmeddelelse om en fejl under opstart, skal du muligvis opdatere dine drivere.

Efter vellykket installation skal du indtaste ordet Instagram i programmets søgefelt og klikke på søgeknappen i øverste venstre hjørne af det åbne vindue. Ansøgningen beder om tilladelse til at oprette forbindelse til Google Play - du skal tillade denne handling. Derefter skal du bruge søgningen igen, finde ikonet "instragramregistrering til en computer", klikke på det og vælge knappen "Installer". Alle yderligere handlinger svarer til dem, der registreres fra tabletten.

Anbefalede: