Sådan ændres Tekst I Et Scannet Dokument

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Tekst I Et Scannet Dokument
Sådan ændres Tekst I Et Scannet Dokument

Video: Sådan ændres Tekst I Et Scannet Dokument

Video: Sådan ændres Tekst I Et Scannet Dokument
Video: How to Convert Scanned Image to Editable Text without using any software 2024, April
Anonim

Hvis du udskriver et dokument oprettet i en teksteditor, bliver det et simpelt billede. Derfor læser scannere kun grafik fra dokumenter, mens grafik og tekst redigeres forskelligt. Men forskellen i formater er ikke et problem. Der er flere måder at ændre teksten i det scannede dokument på.

Sådan ændres tekst i et scannet dokument
Sådan ændres tekst i et scannet dokument

Instruktioner

Trin 1

Installer en tekstgenkendelsesapp. Sådanne programmer kan leveres sammen med scanneren eller distribueres separat. Ikke desto mindre har de det samme funktionsprincip. Start et OCR-program, placer det ønskede dokument i scanneren, tekstsiden nedad, scan. Klik på knappen "Genkend", vent indtil programmet konverterer grafikken til tekst, eksporter filen til tekstformat, gem dokumentet. Åbn derefter det gemte dokument i en teksteditor og foretag de ønskede ændringer.

Trin 2

Hvis du ikke har det påkrævede program, skal du bruge en anden metode. Han er mere kreativ end den første. Scan dit dokument, og juster indstillingerne for at få et klart billede uden mørke eller overdrevent eksponerede områder. Jo højere kvaliteten af dit billede er, desto mindre skal du rydde op på tegningen. Gem det scannede dokument.

Trin 3

Åbn billedet i en hvilken som helst grafikeditor. Bedre at bruge en editor, der understøtter arbejde med lag. Hvis du laver en fejl under redigering, bliver det lettere at rette det på et separat lag end i et helt dokument. Ret baggrunden ud ved hjælp af et viskelæder eller en børste. Juster billedets lysstyrke og kontrast, hvis det er nødvendigt.

Trin 4

Slet eller mal over den del af dokumentet, hvor den nye tekst skal placeres, og opret et nyt lag. Vælg "Tekst" -værktøjet (betegnet i grafiske redaktører med bogstavet "T"), indtast teksten på det nyoprettede lag. Hvis du arbejder i Adobe Photoshop, behøver du ikke oprette et ekstra lag. Vælg den passende skrifttypestil og størrelse. Brug navigationsværktøjet til at matche den gamle tekst med den nye, og sørg for, at linjerne og margenerne er ens, og linjeafstanden er den samme. Flet lag, gem eller udskriv dokumentet.

Anbefalede: