Sådan Formateres Et USB-flashdrev, Hvis Disken Er Skrivebeskyttet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Formateres Et USB-flashdrev, Hvis Disken Er Skrivebeskyttet
Sådan Formateres Et USB-flashdrev, Hvis Disken Er Skrivebeskyttet

Video: Sådan Formateres Et USB-flashdrev, Hvis Disken Er Skrivebeskyttet

Video: Sådan Formateres Et USB-flashdrev, Hvis Disken Er Skrivebeskyttet
Video: Jangan Buang Sd Card atau Flash yang Minta di Format 2024, April
Anonim

Det er meget praktisk at bruge et flashdrev. Du kan gemme oplysninger om det. Den er lille i størrelse og kan bæres med dig. Men der er et lille problem. Det er ikke altid muligt at bruge et USB-flashdrev på en computer. Når du kopierer eller formaterer, vises en meddelelse om, at disken er skrivebeskyttet. Der er flere måder at løse dette problem på.

Sådan formateres et USB-flashdrev, hvis disken er skrivebeskyttet
Sådan formateres et USB-flashdrev, hvis disken er skrivebeskyttet

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - internettet;
  • - Flash-drev;
  • - AlcorMP-program;
  • - JetFlash Recovery Tool-software;
  • - HP USB Disk Storage Format Tool.

Instruktioner

Trin 1

Mange flashdrev har kontakter. Du kan bare skifte det. Hvis dette ikke hjælper, skal du gøre følgende for at fjerne beskyttelse. Indtast teksten HKEY_LOCAL_MACHINE - SYSTEM - CurrentControlSet - Control - StorageDevicePolicies i registreringsdatabasen. Indstil derefter WriteProtect-værdien til nul. Genstart din computer.

Trin 2

Du kan også bruge JetFlash Recovery Tool. Dette program giver dig mulighed for at formatere dit flashdrev. Download det online. Indsæt USB-nøglen, og kør programmet. I det skal du klikke på Start-knappen. På få sekunder modtager du en USB-nøgle, som du kan bruge fuldt ud.

Trin 3

Brug HP USB Disk Storage Format Tool. Tilslut USB-flashdrevet til din computer. Kør programmet. Angiv dit USB-flashdrev på listen Enhed. I det vindue, der åbnes, skal du vælge NTFS og klikke på Start. Klik på "Ja" i det vindue, der åbnes. Formatering starter. I slutningen af processen skal du klikke på Ok. Vær opmærksom på, at enheden skal være valgt korrekt. Ellers vil noget andet blive formateret.

Trin 4

Download AlcorMP-programmet. Gem alle oplysninger på forhånd, fordi de slettes. Start AlcorMP-programmet. Nu kan du tilslutte din USB-stick. Hvis du ikke er tilfreds med indstillingerne, skal du gå til værktøjsmenuen og indstille de ønskede parametre. Hvis programmet beder om en adgangskode, skal du springe den over.

Trin 5

Lad alle felter være tomme, og klik på knappen "OK". Klik på Start for at starte formateringen. I slutningen af scanningen formateres USB-enheden fuldt ud, og al information slettes. Nu kan du bruge et USB-flashdrev til at arbejde med forskellige data på en pc.

Anbefalede: