Sådan Tilsluttes Et Webcam

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Webcam
Sådan Tilsluttes Et Webcam

Video: Sådan Tilsluttes Et Webcam

Video: Sådan Tilsluttes Et Webcam
Video: Обзор веб-камеры Bounce Online Ausdom AW615 и AW635 2024, Kan
Anonim

Hvis du bruger internettet, kunne du simpelthen ikke lade være med at høre om Skype. Med dette program kan du nemt kommunikere med venner og familie, uanset afstand. Alt, hvad der er nødvendigt for dette, er Internettet, selve programmet og et webcam. Ved at slutte kameraet til en computer kan du se dine samtalepartnere, hvilket er en meget vigtig faktor i kommunikationen.

Sådan tilsluttes et webcam
Sådan tilsluttes et webcam

Er det nødvendigt

  • - En computer;
  • - Webcam
  • - Skype-program.

Instruktioner

Trin 1

Installation af et webcam er ret simpelt og kræver ingen specielle færdigheder. Det første trin er selvfølgelig at forbinde kameraet til din computer. For at gøre dette skal du indsætte det i USB-porten på din pc. Sørg for at vente, indtil operativsystemet registrerer den tilsluttede enhed. Derefter installeres systemdrivere til denne enhed automatisk. Hvis du har modtaget en disk med yderligere software, der følger med dit webcam, kan du også installere de drivere, der findes på denne disk. Efter installation af driverne kan det i nogle tilfælde være nødvendigt at genstarte pc'en. Hvis der vises en meddelelse om, at du skal genstarte din computer, skal du acceptere det.

Trin 2

For at bruge webkameraet skal der installeres et passende program, f.eks. Skype. Download en af dens nyeste versioner fra Internettet, og installer den på din computer.

Trin 3

Kør programmet. Vælg derefter "Værktøjer" i menuen, og derefter i den ekstra menu - "Indstillinger". Venstreklik derefter på parameteren "Lydindstillinger". Derefter skal du vælge det webcam, som du for nylig har oprettet forbindelse til din computer. Enheden er nu fuldt tilsluttet og klar til brug.

Trin 4

Det program, som du kan bruge webkameraet til, kan også være på driverdisken. Hvis det er tilfældet, anbefales det at installere netop dette program, da det er designet specielt til din webcam-model. Installationsinstruktionerne skal også være på denne disk.

Anbefalede: