Sådan Fjernes Standbytilstand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Standbytilstand
Sådan Fjernes Standbytilstand

Video: Sådan Fjernes Standbytilstand

Video: Sådan Fjernes Standbytilstand
Video: Sådan bekæmper du bladlus 2024, Marts
Anonim

Windows-standbytilstand er designet til at spare energi, når brugeren ikke arbejder ved computeren i et stykke tid. Standbytilstand adskiller sig fra normal nedlukning, idet alle applikationer, der kører, gemmes i den tilstand, de var i på det tidspunkt, hvor tilstanden blev tændt. Når du har afsluttet det, kan du bare fortsætte med at arbejde. Men nogle gange skal standbytilstand være slået fra, for eksempel når du udfører lange operationer uden brugerindblanding.

Sådan fjernes standbytilstand
Sådan fjernes standbytilstand

Er det nødvendigt

Computer, der kører Windows-operativsystem (XP, Windows 7), grundlæggende computerfærdigheder

Instruktioner

Trin 1

Indstillinger for dvaletilstand styres i strømstyringsmenuen i kontrolpanelet. For at åbne denne menu skal du klikke på knappen "Start" og vælge punktet "Kontrolpanel" (i Windows XP er det placeret under fanen "Indstillinger"). Flyt markøren over den, og tryk på venstre museknap eller Enter-tasten på tastaturet.

Trin 2

I "Kontrolpanel" skal du vælge "Strømindstillinger". I Windows 7 findes den under kategorien System og sikkerhed.

Trin 3

I strømmenuen skal du finde punktet "Sleep Setting" og aktivere det. To linjer vises i det vindue, der åbnes. Den øverste kaldes "Display fra" og den nederste er "Dvaletilstand". I disse linjer vælges systemets inaktivitetstid, hvorefter den tilsvarende tilstand aktiveres. For at deaktivere tilstanden skal du klikke på linjen med venstre museknap og vælge "Aldrig" i rullelisten. Computeren stopper derefter automatisk med at gå i standbytilstand.

Trin 4

I nogle tilfælde skal du desuden ændre de handlinger, der udføres, når du trykker på sluk-knappen, især til bærbare computere. For at gøre dette skal du vælge "Administrer tænd / sluk-knapper" og i handlingsvalgslinjen skal du vælge "Lukning" i stedet for "Dvale".

Anbefalede: