Sådan Deaktiveres Standbytilstand

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Standbytilstand
Sådan Deaktiveres Standbytilstand

Video: Sådan Deaktiveres Standbytilstand

Video: Sådan Deaktiveres Standbytilstand
Video: Режим сна в STM32F103 || CubeIDE || Режим низкого энергопотребления || Потребляемый ток 2024, April
Anonim

Standby-tilstand giver dig mulighed for at spare strøm og ikke konstant slukke for computeren, hvis du har brug for at forlade arbejdspladsen i kort tid. Samtidig kan standbytilstand undertiden forstyrre arbejdet. For eksempel kan du ved et uheld ramme standby-tasten på dit tastatur. Nogle gange, når du skifter til denne tilstand, kan skærmen blive inaktiv, og du skal genstarte pc'en. Det sker, at standbytilstand automatisk tændes efter et bestemt tidsrum. Hvis du ikke har brug for standbytilstand, kan du deaktivere den.

Sådan deaktiveres standbytilstand
Sådan deaktiveres standbytilstand

Nødvendig

Windows-computer

Instruktioner

Trin 1

For Windows 7 og Vista-operativsystemer er der to muligheder for at deaktivere standbytilstand. Den første er blot at slukke for muligheden for automatisk at skifte systemet til standby. Klik på "Start", derefter - "Kontrolpanel" og "Strømindstillinger". Overfor linjen "Balanceret" skal du vælge indstillingen "Strømplanindstillinger". Vælg linjen "Sæt computeren i dvaletilstand". Klik derefter på pilen, og vælg "Aldrig" i indstillingsmenuen.

Trin 2

Den næste mulighed deaktiverer computerens evne til at gå i dvale. Denne funktion er simpelthen blokeret og kan ikke bruges i fremtiden. Klik på "Start", og fortsæt derefter til fanen "Alle programmer". Vælg "Tilbehør" fra listen over programmer. Find fanen "Kommandoprompt". Klik på den med højre museknap. Vælg derefter "Kør som administrator" i det vindue, der vises. Et kommandoindgangsvindue vises. Indtast kommandoen powercfg -h fra, og tryk derefter på Enter for at aktivere kommandoen. Du kan aktivere standby ved at skrive powercfg -h på kommandolinjen. På ovenstående operativsystemer frigør deaktivering af standby og dvaletilstand en gigabyte diskplads til harddiskens systempartition.

Trin 3

Deaktiver standby for Windows XP-operativsystemet. Klik på Start. Gå til fanen "Kontrolpanel". Vælg linjen "Strømplaner". Find linjen "Standby". Vælg indstillingen Aldrig. Gem indstillingerne. Nu går computeren ikke i standbytilstand. Du kan tænde standbytilstand igen, hvis du indstiller det passende tidspunkt for computeren til at gå ind i denne tilstand i menuen til valg af standbytilstand. Bemærk, at denne tilstand ikke kan deaktiveres fuldstændigt i Windows XP.

Anbefalede: