Sådan Tilføjes Et Bogmærke I Chrome

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes Et Bogmærke I Chrome
Sådan Tilføjes Et Bogmærke I Chrome

Video: Sådan Tilføjes Et Bogmærke I Chrome

Video: Sådan Tilføjes Et Bogmærke I Chrome
Video: How to Export and Import Bookmarks in Chrome 2024, April
Anonim

I modsætning til den virkelige verden er ideen om teleportering længe blevet realiseret i den virtuelle verden - du har evnen til næsten øjeblikkeligt at flytte til enhver side på netværket. Derfor skal der gøres en større indsats på Internettet for ikke at miste adresserne på interessante punkter at flytte end til selve processen. Funktionerne til at gemme bogmærker i det anvendte virtuelle teleportationsprogram - browseren - skal hjælpe med dette. Der er mere end nok måder at ringe til denne funktion i Google Chrome.

Sådan tilføjes et bogmærke i Chrome
Sådan tilføjes et bogmærke i Chrome

Er det nødvendigt

Google Chrome-browser

Instruktioner

Trin 1

Indsæt den side, du vil bogmærke, i din browser. En grå femspids stjerne er synlig i højre kant af applikationsadresselinjen - klik på den med venstre museknap, og stjernen fremhæves med gult, og Chrome opretter et bogmærke. Dette åbner et lille vindue, hvor du kan ændre sektionen og teksten, der vises i listen over bogmærker. Knappen "Rediger" i dette vindue åbner et panel med mere detaljerede bogmærkeindstillinger.

Trin 2

Et andet ikon er placeret i den modsatte kant af adresselinjen - en klode, dekoreret i de samme grå toner. Det er designet til at åbne et vindue til visning af korte oplysninger om webstedet, men hvis browseren viser bogmærkelinjen, kan ikonet bruges på en anden måde. Træk denne klode til panelet, og et nyt bogmærke vises på det med et link til den åbne side. Visning af bogmærkelinjen er aktiveret fra Chrome-menuen - for dette er emnet "Vis altid bogmærkelinjen" blevet placeret i afsnittet "Bogmærker". Tastaturgenvejen Ctrl + Shift + B kan også bruges til det samme formål.

Trin 3

Hvis den åbne side indeholder et link til en webressource, hvis adresse du vil føje til bogmærkelisten, skal du blot trække dette link til proceslinjen.

Trin 4

Højreklik på bogmærkelinjen, hvis du vil oprette et nyt bogmærke ved manuelt at indtaste dens adresse og navn. For at ringe til den tilsvarende dialog skal du vælge punktet "Tilføj side" i pop op-kontekstmenuen. For at indtaste et navn i dialogen skal du bruge feltet "Navn" og indtaste en adresse - URL. Vælg den mappe, hvor du vil placere dette bogmærke, på listen under indtastningsfelterne. Ved hjælp af knappen "Ny mappe" kan denne liste genopfyldes.

Trin 5

Du kan også bruge genvejstaster til at bogmærke den aktuelle side. Brug kombinationen CTRL + D, denne kombination i Google Chrome adskiller sig ikke fra den, der bruges i alle andre browsere.

Anbefalede: