Sådan Gemmes Mappen Foretrukne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes Mappen Foretrukne
Sådan Gemmes Mappen Foretrukne

Video: Sådan Gemmes Mappen Foretrukne

Video: Sådan Gemmes Mappen Foretrukne
Video: SilverName | Собрал самую имбовую страту на Милхаусе | Ловит очередные баги | Делает абузик с Элемом 2024, Kan
Anonim

Webbrowserfavoritter indeholder oplysninger, der er vigtige for dig og letter i høj grad adgang til ofte besøgte internetressourcer. Evnen til at gemme bogmærker og derefter gendanne dem vil være praktisk efter geninstallation af operativsystemet eller når du vælger en ny browser.

Sådan gemmes en mappe
Sådan gemmes en mappe

Nødvendig

  • - PC med Windows-operativsystem installeret
  • - webbrowser.

Instruktioner

Trin 1

Internet Explorer Hvis du bruger standard Internet Explorer-browseren til at surfe på nettet, skal du besøge: C: / Documents and SettingsAdminFavorites; det er her bogmærkerne er placeret som standard. Åbn din favoritmappe, og kopier dens indhold til en hvilken som helst anden mappe på harddiskmappen, som forbliver uændret efter geninstallation af operativsystemet. Flyt de gemte bogmærker på denne måde til den nye mappe "Foretrukne".

Trin 2

Opera For at gemme dine favoritter i Opera-browseren, se dens menu og gå til afsnittet "Bogmærker". For at få adgang til indstillingerne skal du åbne Filer, vælge Eksporter Opera-bogmærker, indtaste et filnavn og klikke på Gem. Når du overfører bogmærker til en ny webbrowser, skal du åbne kontrolafsnittet, angive stien til den gemte fil og vælge "Importér Opera-bogmærker".

Trin 3

Mozilla Firefox I menulinjen i Mozilla Firefox-browseren skal du åbne sektionen "Vis alle bogmærker" og i det aktive "Bibliotek" -vindue vælge "Import og sikkerhedskopi". Indtast et navn til den nye fil, og gem den. Klik på rullemenuen "Eksporter bogmærker til HTML-fil". For derefter at gendanne dine favoritter skal du logge på en ny webbrowser, åbne afsnittet Import og sikkerhedskopi og vælge Importer bogmærker fra HTML-fil.

Trin 4

Google Chrome Gem dine favoritter i Google Chrome-browseren, indtast dens indstillinger ved at klikke på det tilsvarende ikon på værktøjslinjen. Åbn sektionen Bogmærkehåndtering, vælg Arranger og eksporter bogmærker til HTML-fil. I det vindue, der åbnes, skal du angive et navn til filen med bogmærker og gemme det i den angivne mappe. Når du har brug for at overføre dine gemte favoritter til din nye webbrowser, skal du vælge Importer bogmærker fra HTML-fil.

Anbefalede: