Hvad Er Fordelene Ved Sony PS4 I Forhold Til Playstation 3

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Fordelene Ved Sony PS4 I Forhold Til Playstation 3
Hvad Er Fordelene Ved Sony PS4 I Forhold Til Playstation 3

Video: Hvad Er Fordelene Ved Sony PS4 I Forhold Til Playstation 3

Video: Hvad Er Fordelene Ved Sony PS4 I Forhold Til Playstation 3
Video: PS4 против PS3 2024, Kan
Anonim

PlayStation 3 blev udgivet i 2006. Indtil 2013 blev der skabt mange fantastiske videospil på trods af konsolens hardware af dårlig kvalitet. I 2013 blev den næste generation af konsol, PlayStation 4. udgivet, som har et stærkt sæt funktioner og nye muligheder for både spillere og spiludviklere.

Hvad er fordelene ved Sony PS4 i forhold til Playstation 3
Hvad er fordelene ved Sony PS4 i forhold til Playstation 3

Instruktioner

Trin 1

Nvidia 7800-grafikkortet blev indbygget i PlayStation 3. Det var det bedste grafikkort på det tidspunkt. PlayStation 4 har et integreret AMD Radeon-grafikkort, der har 1 GB hukommelse og understøtter DirectX11. Derudover har den en kapacitet på 1,84 teraflols. Den næste generation af grafikkort giver udviklere mulighed for at skabe spil med utrolig og realistisk grafik i den nærmeste fremtid. Konsollen har også ekstra videohukommelse, hvilket er meget vigtigt for udviklere.

Trin 2

Det nye BluRay-drev og den flytbare harddisk, der er indbygget i PS 4, er cirka 6 gange hurtigere end PS 3. Ændringerne er ikke så store, men PlayStation 4-systemet understøtter diske med bedre billedkvalitet og højere kapacitet.

Trin 3

PS 3 havde lige ringe indbygget RAM - kun 256 megabyte. Selv moderne smartphones har meget mere hukommelse. På trods af dette var udviklerne i stand til at oprette en eksklusiv til PS 3 (for eksempel Last Of Us). Den nye generationskonsol har 8 Gb GDDR5-hukommelse, hvilket er ca. 30 gange hukommelsen fra den tidligere generationskonsol. PS 4 er meget hurtigere og glattere, konsollen starter på få sekunder.

Trin 4

PS 3-controlleren havde indbygget Wi-Fi, men Dualshock 4 har også Bluetooth til kommunikation med enheder såsom iPad. Disse gadgets kan bruges både til at styre PlayStation og til nye muligheder i videospil.

Trin 5

PlayStation 3 havde en processor af lav kvalitet fra IBM. Den seneste Sony Jahuar 64-bit processor er indbygget i den nye Sony-konsol. Dens frekvens er 2 GHz, den har så mange som 8 kerner. Denne processor er meget hurtigere end PS 3. Dette er meget vigtigt for både brugere og udviklere.

Trin 6

Funktionen til at downloade noget indhold i baggrunden var ikke tilgængelig for PlayStation 3-ejere, men ved at oprette en ny generationskonsol har udviklerne rettet deres fejl. Nu kan brugeren nemt spille ethvert spil og samtidig downloade andet indhold. Brugere bruger ikke længere meget tid på bare at downloade spillet.

Trin 7

Designet af PlayStation 3 var ret godt - det så ret godt ud, men det viste sig at være for stort. Den næste generations konsol, det vil sige PlayStation 4, er flere gange mere kompakt end PS 3. Desuden er designet fremragende, alle porte er placeret næsten usynlige steder og forstyrrer ikke nogen.

Anbefalede: