Sådan Oversættes Xml Til Word

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oversættes Xml Til Word
Sådan Oversættes Xml Til Word

Video: Sådan Oversættes Xml Til Word

Video: Sådan Oversættes Xml Til Word
Video: Xml to Word 2024, Kan
Anonim

Excel gemmer dokumenter som standard i xml-format. Nogle gange bliver det nødvendigt at ændre dokumentet: tilføje tekst, billeder og indstille margener. Det er meget mere praktisk at gøre dette i Microsoft Word-program, der bruger doc eller docx-format.

Sådan oversættes xml til word
Sådan oversættes xml til word

Der er flere måder at konvertere xml til doc:

  • brug af funktionerne i ordprogrammet;
  • ved hjælp af specielle onlinetjenester.

Lad os se nærmere på hver af metoderne.

Brug af Word

Det første trin er at starte Word. Dette kan gøres via en genvej på skrivebordet eller Start-menuen. Derefter skal du åbne den krævede xml-fil. For at gøre dette skal du:

  1. Klik på knappen "File" øverst til venstre på skærmen.

    Billede
    Billede
  2. Klik på "Åbn" i menuen, der åbnes. Et billede af en mappe mærket "Gennemse" vises til højre. Når du klikker på det, åbnes rodmappen, hvor du skal finde xml-filen.

    Billede
    Billede

Derefter skal du klikke på knappen "File" igen og klikke på "Save As" -elementet. Derefter skal brugeren angive placeringen, der skal gemmes, og i feltet "Gem som type" skal du vælge "Word-dokument".

Billede
Billede

En fil med doc-udvidelsen vises på den angivne placering på computeren. Nu kan du nemt åbne det med ordprogrammet eller en anden teksteditor.

Brug af onlinetjenester

Dette kan gøres på specielle websteder - konvertere. De er designet til at omdanne filer fra et format til et andet. Der er et stort antal af sådanne websteder på netværket, her er blot nogle få af dem:

  • onlineconvertfree.com;
  • coolutils.com;
  • online-konvertering.ru;
  • zamzar.com.

Lad os se på konverteringsprocessen på eksemplet på onlineconvertfree.com. For at gøre dette skal du gå til ressourcen og klikke på "Konverter til" -indskriften, som er placeret øverst. En rullemenu åbnes, hvor du skal klikke på "Documents Converter". Brugeren føres til den side, hvor den blå "Vælg fil" -knap er placeret

Billede
Billede

Den yderligere procedure vil se sådan ud:

  1. Klik på knappen og download XML-filen.
  2. I det vindue, der vises, skal du vælge emnet "i doc".
  3. Vent på, at konverteringsprocessen er afsluttet. Dens hastighed afhænger af filstørrelsen.
  4. Download den færdige fil til din computer.

Når ovenstående trin er gennemført, kan den åbnes i ordprogrammet. Konvertering af filer ved hjælp af andre tjenester udføres på samme måde, navnene på sektionerne kan kun afvige lidt.

Det er ikke svært at oversætte xml til doc, det vigtigste er at følge instruktionerne. Der er to måder at konvertere en fil på. Efter konvertering kan den åbnes og redigeres i ord.

Anbefalede: