Sådan Slukkes En Frossen Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes En Frossen Bærbar Computer
Sådan Slukkes En Frossen Bærbar Computer

Video: Sådan Slukkes En Frossen Bærbar Computer

Video: Sådan Slukkes En Frossen Bærbar Computer
Video: HBO 4, diagnostik og justering af gør-det-selv 2024, April
Anonim

En bærbar computer er stort set ikke meget forskellig fra en almindelig stationær computer. Dog skal ejere af bærbare computere være opmærksomme på nogle af funktionerne i deres drift. For eksempel skal en tvungen nedlukning af en bærbar computer følge et specifikt scenario.

Sådan slukkes en frossen bærbar computer
Sådan slukkes en frossen bærbar computer

Instruktioner

Trin 1

Hvad vil du gøre, hvis din stationære computer er frossen? Forsøg først at "genoplive" det ved at påkalde task manager og forsøge at afslutte det ikke-reagerende program. Det samme skal gøres, når den bærbare computer "fryser".

Trin 2

Tryk på tastekombinationen Ctrl + Alt + Delete og start Windows Task Manager. Vælg det program, hvis status er "Svarer ikke", og klik på knappen "Afslut opgave". Dette skal bringe operativsystemet tilbage til en fungerende tilstand.

Trin 3

Hvis “frysen” ikke kan fjernes ved hjælp af Task Manager, bør du ty til drastiske foranstaltninger. Som med en stationær computer skal du holde tænd / sluk-knappen på din bærbare computer nede i et par sekunder. Denne handling skal lukke den bærbare computer.

Trin 4

Hvis afbryderknappen ikke reagerer på at trykke på en stationær computer, kan du trykke på en anden knap - Nulstil (vil føre til en genstart), og hvis dette ikke hjælper, skal du dreje kontakten til positionen Fra på strømforsyningen eller træk endelig netledningen ud af stikkontakten. Men på en bærbar computer skal du handle anderledes.

Trin 5

I tilfælde af en mobil computer kan du ikke finde nulstillingsknappen og kontakten på strømforsyningen, og fjernelse af ledningen fra stikkontakten opnår ikke noget, da den bærbare computer fortsat fungerer på batteristrøm. Problemet kan dog løses enkelt - du skal frakoble selve batteriet i et par sekunder.

Trin 6

For at gøre dette skal du blot tage netledningen ud, lukke låget til den bærbare computer, vende computeren på hovedet og derefter frakoble batteriet fra den bærbare computer. På de fleste bærbare computere gøres dette ved at flytte en lås. Ved at afbryde batteriet slukkes du garanteret for den "frosne" bærbare computer.

Anbefalede: