Sådan Gendannes Systemet Fra Installationsdisken

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Systemet Fra Installationsdisken
Sådan Gendannes Systemet Fra Installationsdisken

Video: Sådan Gendannes Systemet Fra Installationsdisken

Video: Sådan Gendannes Systemet Fra Installationsdisken
Video: Xbox 360 slim (замена термопасты) 2024, April
Anonim

Der er mange måder at gendanne operativsystemet til en fungerende tilstand. Når det kommer til Windows Vista, er det bedst at bruge installationsdisken til det system.

Sådan gendannes systemet fra installationsdisken
Sådan gendannes systemet fra installationsdisken

Er det nødvendigt

Windows Vista eller Seven installationsdisk

Instruktioner

Trin 1

Åbn DVD-drevbakken, og indsæt disken, der indeholder installationsfilerne til Windows Vista. Genstart computeren ved at trykke på Ctrl, alt="Image" og Del-tasterne eller Reset-knappen. Umiddelbart efter at du har tændt pc'en, skal du trykke og holde på Delete-tasten. Efter et stykke tid åbnes bundkortets BIOS-menu.

Trin 2

Gå til menuen Boot Device, og åbn undermenuen Boot Priority. Find det første opstartsenhedselement, og indstil den interne DVD-Rom-parameter ved siden af det. Gå tilbage til hovedmenuen, og vælg elementet Gem og afslut. Når computeren er genstartet, vises meddelelsen Tryk på en vilkårlig tast for at starte fra CD. Udfyld kravene ved at trykke på en vilkårlig tast på tastaturet.

Trin 3

Vent mens Windows Vista Setup forbereder de nødvendige filer. Åbn menuen Avancerede gendannelsesindstillinger. Vælg først "Startup Repair". Bekræft starten af denne proces, og vent på, at den er afsluttet. Hvis operativsystemet ikke starter efter genstart af computeren, skal du gentage proceduren for at åbne menuen "Yderligere gendannelsesindstillinger".

Trin 4

Vælg "Systemgendannelse". Klik på knappen "Næste" i det vindue, der vises. Vælg nu det tidligere oprettede systempunkt. Hvis det ønskede kontrolpunkt ikke er på den liste, der vises, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Vis andre gendannelsespunkter. Vælg det ønskede systemarkiv, og klik på knappen "Næste". Klik på knappen "Ja" for at bekræfte starten på systemgendannelsesprocessen.

Trin 5

Prøv at bruge forskellige kontrolpunkter, hvis Windows Vista ikke kan gendannes ved hjælp af det valgte arkiv. Hvis du bruger et billede af systempartitionen til at gendanne operativsystemet, skal du vælge "System Image Restore". Den beskrevne metode er velegnet til gendannelse af Windows Seven OS.

Anbefalede: