Sådan Placeres Et Kodeord På En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres Et Kodeord På En Computer
Sådan Placeres Et Kodeord På En Computer

Video: Sådan Placeres Et Kodeord På En Computer

Video: Sådan Placeres Et Kodeord På En Computer
Video: Minecraft Live 2020: Full Show 2024, April
Anonim

Et kodeord, der er indstillet på en computer, kan hjælpe med at beskytte det mod at blive brugt i ejerens fravær, blive en del af omfattende informationsbeskyttelse og hjælpe med at beskytte data.

Sådan placeres et kodeord på en computer
Sådan placeres et kodeord på en computer

Instruktioner

Trin 1

Tryk og hold Del-tasten nede, mens du tænder for computeren. På de fleste computere er det hun, der er ansvarlig for at indlæse BIOS-indstillingssystemet. Hvis computeren ikke går ind i BIOS, når du trykker på denne tast, kan du prøve at bruge tasterne "Esc", "F1" eller "F11" til dette.

Trin 2

Efter indlæsning af BIOS skal du indstille en adgangskode, som computeren har brug for, når du tænder computeren til den efterfølgende opstart. Vælg menupunktet "Indstil brugeradgangskode". Systemet vil bede dig om at indtaste den adgangskode, der skal bruges, dobbelt. Som standard er adgangskoden indstillet til at få adgang til BIOS-indstillingerne og ikke til at starte systemet. For at computeren skal have en adgangskode til opstart, skal du i afsnittet "Avancerede biofunktioner" ændre "Adgangskodekontrol" fra "BIOS" -værdien til "System" -værdien. Efter ændring af denne parameter skal du trykke på "F10". Når systemet bliver spurgt om lagring af de ændrede data, skal du trykke på "Y" -tasten og derefter afslutte BIOS-indstillingerne ved at trykke på Enter-tasten. Computeren genstarter. Ved næste opstart beder den dig om at indtaste den adgangskode, du har angivet.

Anbefalede: