Sådan Laver Du En Genvej

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du En Genvej
Sådan Laver Du En Genvej

Video: Sådan Laver Du En Genvej

Video: Sådan Laver Du En Genvej
Video: Sådan laver du en mail genvej på en Samsung C9301 og C2680 2024, April
Anonim

En genvej er et genvejsikon til et program eller en fil på din computer. I modsætning til en eksekverbar fil indeholder en genvej kun et billede (ikon), et navn og et link til startfilen. Normalt oprettes genveje for nemheds skyld, for eksempel på skrivebordet, så hver gang du ikke leder efter en mappe med et ofte startet program.

Sådan laver du en genvej
Sådan laver du en genvej

Instruktioner

Trin 1

For at oprette en genvej hvor som helst på din pc, for eksempel på skrivebordet, skal du højreklikke på den og vælge "Ny" i genvejsmenuen og derefter "Genvej".

Trin 2

I det vindue, der vises, skal du indtaste den adresse, hvor den eksekverbare fil for dit program er placeret, med andre ord skal du vide i hvilken mappe programmet blev installeret, som du vil give hurtig adgang til gennem genvejen. Normalt installeres programmer i mappen "C: / Program Files". Så for eksempel er den eksekverbare fil i Internet Explorer-browseren placeret i stien "C: / Program Files / Internet Explorer / iexplore.exe". eksekverbare filer har normalt altid filtypenavnet ".exe".

Du kan indtaste adressen enten manuelt eller ved at vælge "Gennemse …", som åbner Windows Stifinder for en mere bekvem søgning efter den ønskede fil. Når startfilen til genvejen er fundet, skal du klikke på Næste.

Trin 3

Det næste trin er navnet på genvejen. Indtast det ønskede navn, for eksempel "Spil", og klik på knappen "Udført". Genvejen vises på skrivebordet. Bemærk, at genvejen adskiller sig fra den rigtige fil ved, at et pilformet ikon er placeret i nederste venstre del af dets ikon.

Anbefalede: