Hvordan Man Laver En Stor Genvej

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Stor Genvej
Hvordan Man Laver En Stor Genvej

Video: Hvordan Man Laver En Stor Genvej

Video: Hvordan Man Laver En Stor Genvej
Video: Temafilm om papir for indskolingen 2024, Kan
Anonim

Windows-operativsystemet giver brugeren af en personlig computer tilstrækkelige muligheder for at ændre udseendet på skrivebordet og optimere det, så det passer til hans smag og behov. Du kan ændre stænkskærmen, baggrunden, værktøjslinjens layout og mere. Derudover kan du ændre størrelsen på dine skrivebordsgenveje.

Hvordan man laver en stor genvej
Hvordan man laver en stor genvej

Nødvendig

en computer med et installeret Windows-operativsystem (XP, Vista, Windows 7), grundlæggende computerfærdigheder

Instruktioner

Trin 1

Brug menuen Egenskaber for skærm for at øge størrelsen på genvejen i Windows XP. For at åbne den i "Kontrolpanel" (klik på knappen "Start", vælg linjen "Indstillinger", og i den - fanen "Kontrolpanel") skal du vælge det relevante emne. Det kaldes "Skærm", placer markøren på det og tryk på "Enter" -tasten. Du kan åbne vinduet med skærmegenskaber ved hjælp af genvejsmenuen. For at gøre dette skal du højreklikke et vilkårligt sted på skrivebordet. På linjen, der vises, skal du vælge linjen "Egenskaber".

Trin 2

Gå til fanen "Udseende" i menuen "Skærmeegenskaber", placer musemarkøren på knappen "Effekter" og klik på den. I det vindue, der vises, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for linjen "Brug store ikoner". Klik på "OK", størrelsen på genveje øges.

Trin 3

For at øge størrelsen på genveje i Windows Vista skal du placere markøren i et frit område på skærmen og trykke på højre museknap, i den menu, der vises, flytte markøren til linjen "Vis" og vælge typen af genveje. De største kaldes “Stor” Vælg denne mulighed. Ikonerne ændres straks efter det.

Trin 4

I Windows 7-operativsystemet indstilles størrelsen på skrivebordsikoner på samme måde som det gøres i Windows Vista. Den eneste forskel er, at den menulinje, der skal vælges her, kaldes Store ikoner.

Anbefalede: