Sådan Oprettes En Laser Fra Et Cd-drev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Laser Fra Et Cd-drev
Sådan Oprettes En Laser Fra Et Cd-drev

Video: Sådan Oprettes En Laser Fra Et Cd-drev

Video: Sådan Oprettes En Laser Fra Et Cd-drev
Video: How to Make CNC Laser Engraver Using DVD Drive 2024, April
Anonim

Hvem blandt drengene drømte ikke i barndommen om at have en rigtig kamplaser, der forbrænder imaginære fjender på afstand? Tiden står ikke stille. Og selvom drengene allerede er vokset op, og imaginære fjender er ophørt med at eksistere, er det i dag meget muligt at lave en laser ud af et cd-drev. Den samme. Virkelig og kamp.

Sådan oprettes en laser fra et cd-drev
Sådan oprettes en laser fra et cd-drev

Instruktioner

Trin 1

Den første ting, du skal gøre for dette, er at adskille CD-RW, DVD eller BLU-RAY-drevet. Det er også muligt at fremstille en laser fra et cd-drev, men det har ikke alle de nødvendige egenskaber. Derudover vil den ikke være synlig, da cd-lasere har infrarød stråling. I andre husholdningsapparater er lasere ikke stærke nok.

Trin 2

Løsn alle skruer fra drevet, fjern topdækslet fra det, find og fjern dioden fra det. Da aktuatorerne varierer i design, skal du kontrollere placeringen på forhånd. Dioden ligner to justerede små cylindre med forskellige diametre. Set fra siden ser det ud som en skematisk hat. Han har tre kontakter. For at få en laser ud af drevet har du brug for toppen - plus - og den midterste - minus. Bunden kan fjernes eller foldes. Kontroller diodens effektivitet ved hjælp af to konventionelle AA-batterier. Det vigtigste under hele operationen og under den videre brug af laseren er under ingen omstændigheder at skinne i øjnene. Ellers kan du miste synet.

Trin 3

Kinesiske markører er gode som ydre emballage af laseren. Efter at have demonteret det, skal du indsætte dioden fra drevet. Den eneste forbedring, du har brug for, er at slutte to AA-batterier til markøren. Du kan også bruge en lille lommelygte som et hus og installere en laserdiode i stedet for en reflektor. En laser som denne kan tænde tændstikker, brænde igennem papir og efterlade mærker på plastik.

Anbefalede: