Sådan Oprettes En Server Fra En Gammel Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Server Fra En Gammel Computer
Sådan Oprettes En Server Fra En Gammel Computer

Video: Sådan Oprettes En Server Fra En Gammel Computer

Video: Sådan Oprettes En Server Fra En Gammel Computer
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, April
Anonim

En gammel computer kan bruges som en server til at rejse en personlig webressource eller fillagring. For at starte serveren skal du bare installere den relevante software og konfigurere den til at fungere korrekt.

Sådan oprettes en server fra en gammel computer
Sådan oprettes en server fra en gammel computer

Instruktioner

Trin 1

Et passende operativsystem skal installeres for at konfigurere webserveren. Linux-distributioner fungerer muligvis bedst. For eksempel er Red Hat, Fedora og Ubuntu Server gode pakker til en webserver. Vælg den Linux-indstilling, der passer dig, og download den fra internettet. Du kan også installere et server-klart Debian Wheezy-system.

Trin 2

Skriv det valgte distributionskit til lagringsmediet. Du kan optage på et USB-flashdrev, CD eller DVD. Blandt de mest populære programmer til brænding af billeder af operativsystemer er det værd at bemærke UltraISO og UNetbootin, som giver dig mulighed for korrekt at udtrække det valgte billede til ethvert flytbart medie.

Trin 3

Åbn den downloadede distribution ved hjælp af det valgte program, og brænd disken ved at følge instruktionerne på grænsefladen. For at oprette et bootbart USB-flashdrev i UltraISO skal du bruge afsnittet "Brænd harddiskbillede".

Trin 4

Indsæt lagringsmediet i din computer, og start fra det. Installer operativsystemet i henhold til instruktionerne på skærmen. For at starte fra disk skal du gå til BIOS-indstillinger ved at trykke på F2, F8 eller F10-knappen (afhængigt af bundkortmodellen). Brug afsnittet Første opstartsenhed til at indstille de nødvendige parametre. Angiv dit diskettedrev eller USB-læser på listen, gem derefter ændringerne, og genstart computeren.

Trin 5

Efter installation af operativsystemet skal du installere applikationspakken for at starte serveren (Apache, MySQL, PHP). For at gøre dette skal du åbne en terminal og indtaste følgende kommandoer:

Sudo apt-get install Tasksel

Sudo taskel

Trin 6

På tastaturet, der vises, skal du bruge tastaturknapperne til at vælge LAMP Server og trykke på Enter. Installationsprocessen begynder, hvor du bliver bedt om at indstille en adgangskode for at få adgang til MySQL-panelet. Når du er færdig med operationen, kan du begynde at konfigurere og konfigurere din server samt installere dit eget websted.

Anbefalede: