Sådan Tilsluttes En Videobåndoptager Til En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Videobåndoptager Til En Bærbar Computer
Sådan Tilsluttes En Videobåndoptager Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Videobåndoptager Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Videobåndoptager Til En Bærbar Computer
Video: Как подключить колонки к ноутбуку 2024, Kan
Anonim

For ikke så længe siden var de tidspunkter, hvor ingen hørte om dvd'er, væk, og folk så film udelukkende fra videobåndoptagere. Kassetter blev glemt, film blev set fra DVD eller endda online. Men hvad med de optagelser, du kun har på kassetter - gamle film eller hjemmevideoer? Lær bare hvordan du tilslutter din videobåndoptager til din bærbare computer.

Sådan tilsluttes en videobåndoptager til en bærbar computer
Sådan tilsluttes en videobåndoptager til en bærbar computer

Instruktioner

Trin 1

Find først en adapter. I dette tilfælde er det en tv-tuner. Dens første opgave er evnen til at se tv-programmer på en computer. Nogle tunermodeller giver dig også mulighed for at lytte til radioen. Du har også brug for en tv-tuner, der er i stand til at udsende data fra en videobåndoptager.

Trin 2

Download og installer også drivere til din tv-tuner. Du kan nu forbinde din tv-tuner til din bærbare computer. Glem ikke, at indgangen til tuneren skal være sammensat (af typen "tulipan", der er egnet til en båndoptager).

Tilslut din videobåndoptager til din tv-tuner.

Trin 3

Start nu installationen af videooptagelsessoftwaren. Det giver dig mulighed for at optage en videostream fra en tv-tuner i et format, der genkendes af en bærbar computer. KMPlayer, et specielt EyeTV-program, Fly2000TV, Pinacle-studieprogrammer passer dig.

Trin 4

Forbered en tom disk (DVD) på forhånd til optagelse af den digitaliserede video. Indsæt den kassette, du vil se, i videobåndoptageren. Tænd optagefunktionen på tv-tuneren. Din video begynder at kopiere fra bånd til digital.

Trin 5

Vær opmærksom på, at kvaliteten vil lide lidt under sådanne ændringer. Men tabet er ret ubetydeligt - ca. 5%. Der kan også opstå lydproblemer. Video og lyd kan variere i afspilningshastighed, og når det første billede vises på skærmen, lyder det næste. Brug specielle programmer til at løse dette problem.

Trin 6

Hvis du har mange videobånd, og økonomien tillader det, kan du bruge en lettere metode. Der er specielle adaptere. På den ene side har de en sammensat udgang til en videobåndoptager, på den anden side en almindelig USB-adapter.

Trin 7

Når der er brug for video med det samme, men de nødvendige enheder ikke er ved hånden, kan du hjælpe … et almindeligt videokamera. Afspil bare videoen fra kassettebåndet på dit tv og optag skærmen med dit videokamera. Selvfølgelig vil kvaliteten lide meget.

Anbefalede: