Sådan Tilsluttes Gamle Højttalere Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Gamle Højttalere Til En Computer
Sådan Tilsluttes Gamle Højttalere Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Gamle Højttalere Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Gamle Højttalere Til En Computer
Video: Vil du montere skjulte højttalere? Se hvordan! 2024, April
Anonim

Lyden af billige plasthøjttalere passer ikke til dig, men der er ingen måde at købe et dyrt højttalersystem endnu? Og så bemærker du, at der i skabet er 2 gamle højttalere, der står og samler støv, der engang lød meget godt, og en forstærker. Forbind dem. Et andet stik? Hvordan vi opretter forbindelse i dette tilfælde, vil vi overveje nærmere.

Sådan tilsluttes gamle højttalere til en computer
Sådan tilsluttes gamle højttalere til en computer

Instruktioner

Trin 1

Forbered dine højttalere og forstærker til brug. Hvis de ikke har været brugt i lang tid, er de i det mindste dækket af støv - gnid dem. Find alle strømkabler og patchkabler fra forstærkeren og højttalerne, tilslut dem sammen. Ledningsdiagrammet er typisk ret simpelt. Fra forstærkeren går en ledning til netværket og to separat til hver højttaler. Tilslut ikke højttalere til forstærkeren, når den er tændt.

Trin 2

Find stikket bag på højttaleren til tilslutning til en forstærker. Sæt stikket i det. Indsæt den anden ende af tilslutningskablet i en af forstærkerkanalerne. Du kan finde de nødvendige indgange på bagpanelet. Sæt forstærkeren i en stikkontakt, og tryk på knappen "On".

Trin 3

Kontroller, at forstærkeren fungerer for at forbinde gamle højttalere til computeren. Tilslut din gamle afspiller, båndoptager eller pladespiller til den. Det vigtigste her er at kontrollere, om signalet kommer, og om det transmitteres uden forvrængning. Dette er nødvendigt for ikke at brænde lydkortet på din pc. Forstærkerens og højttalernes ydeevne kan også kontrolleres ved hjælp af en bar ledning i den ene ende, der indsættes i forstærkerindgangen. Dette viser baggrundsniveauet, og hvis der overhovedet er noget, men det er bedre at forbinde en afspiller.

Trin 4

Lav en adapterledning. I gamle forstærkere er indgangen som regel "femfinger". Dit lydkort har en mini-jack-indgang. Du skal lave en ledning, så du kan tilslutte en forstærker og gamle højttalere. For at gøre dette har du brug for et afskærmet to-leder kabel og to stik - en minijack og en femfinger. Lod dem i modsatte ender af ledningen.

Trin 5

Hvis du ikke har sådanne talenter, skal du gå til radiomarkedet og bestille en lignende adapter der. Du kan næppe finde den i butikken, da stikket med fem fingre ikke har været brugt i lang tid.

Trin 6

Tilslut minijack til output på dit lydkort og femfingeren til forstærkerens indgang. Kør et lydspor på din computer, og juster lyden på selve forstærkeren. Juster lydstyrke, tone, balance osv. Det er ikke svært at forbinde et sådant system til en computer, hvis du har al den nødvendige pendling. Skru lydstyrken helt ned hver gang du slukker for forstærkeren.

Anbefalede: