Sådan Tilsluttes To Højttalere Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes To Højttalere Til En Computer
Sådan Tilsluttes To Højttalere Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes To Højttalere Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes To Højttalere Til En Computer
Video: sådan placeres højttalere til stereo 2024, Kan
Anonim

Højttalerne er tilsluttet computeren via den analoge udgang på lydkortet. Det er vigtigt, at lyddrivere er installeret i systemet, og lydparametre er konfigureret, ellers er det ikke muligt at afspille lydfiler.

Sådan tilsluttes to højttalere til en computer
Sådan tilsluttes to højttalere til en computer

Instruktioner

Trin 1

Kontroller, om dit system har lyddrivere installeret. Gå til "Enhedshåndtering" (højreklik på "Denne computer" - "Enhedshåndtering"). Hvis trækomponenten "Lyd-, video- og spilenheder" mangler i det vindue, der åbnes, eller modellen til dit lydkort ikke er specificeret i dette afsnit, er der ingen drivere, og du skal installere det.

Trin 2

Find ud af din lydkortmodel og producentens navn. Markeringerne kan påføres direkte på selve kortet. Dets navn kan angives på panelet, hvor lydudgangene er placeret. Modellen kan være angivet i dokumentationen til computeren. Hvis du stadig ikke kan bestemme producenten, skal du installere det gratis CPU-Z-værktøj, som tester din hardware og viser navnet på dit lydkort.

Trin 3

Gå til kortproducentens websted ved at indtaste deres navn i en hvilken som helst søgemaskine. Download den nyeste software. Udfør installationen i henhold til instruktionerne fra installationsprogrammet, og genstart computeren.

Trin 4

Sæt stikket i lydudgangen på computeren. Højttalerhullet er normalt grønt, men afhængigt af kortets model og producent kan det variere i farve eller placering på computerpanelet. Hvis der efter tilslutning vises en dialogboks, der angiver typen af tilsluttet enhed, skal du vælge "Højttalere".

Trin 5

Test lyden. Hvis lyden stadig ikke fungerer, skal du kontrollere systemlydstyrkeindstillingerne. Gå til lydkortets kontrolpanel, og skift emnet "Højttalere" til "Hovedtelefoner". Kontroller, om højttalerne er tilsluttet det rigtige hul, om stikket er sat helt i.

Trin 6

Hvis du vil tilslutte et andet par højttalere, skal du kontrollere, om lydkortet tillader det. For at gøre dette skal du kigge efter de tilsvarende menupunkter i driverens kontrolpanel (f.eks. "2CH højttaler"). Hvis denne mulighed er til stede, skal du blot slutte stikket til de anden højttalere i det andet outputhul. Ellers kan du købe en Jack 3,5 mm splitter fra enhver radiobutik.

Anbefalede: