Sådan Oprettes En Mikrofon Til Et Webcam

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Mikrofon Til Et Webcam
Sådan Oprettes En Mikrofon Til Et Webcam

Video: Sådan Oprettes En Mikrofon Til Et Webcam

Video: Sådan Oprettes En Mikrofon Til Et Webcam
Video: Amazing Gadget 🚀| Mi TV Webcam Unboxing u0026 Review 🔥| Full HD Webcam At Rs 1,999/- 🤩 2024, Juni
Anonim

Webcam er en af de væsentligste egenskaber for de fleste computere. I dag vil du ikke overraske nogen med et webcam med en indbygget mikrofon. Du skal bare forbinde enheden til en computer, konfigurere programmet, og du kan kommunikere med mennesker uanset afstand. Alt du skal gøre er at indstille din mikrofon korrekt.

Sådan oprettes en mikrofon til et webcam
Sådan oprettes en mikrofon til et webcam

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - CD med software til webkameraet;
  • - Skype-program;
  • - Software til lydkortet.

Instruktioner

Trin 1

Først skal du forbinde dit webcam til din computer. Enheden skal leveres med en softwaredisk. Installer denne software på din computers harddisk. Det er med sin hjælp, at du kan konfigurere parametrene for webkameraet.

Trin 2

Kør den installerede software. Enhver software til et webcam skal have et afsnit kaldet "Indstillinger". I dette afsnit skal du finde indstillingen "Mikrofonindstillinger". Derfor kan du i mikrofonindstillingerne justere lyden. Du kan også åbne sektionen Lydstyrke i softwaremenuen og justere mikrofonens lydstyrke.

Trin 3

Derudover kan du justere mikrofonlyden ved hjælp af standardoperativsystemværktøjer. For at gøre dette skal du åbne "Kontrolpanel" og i det - det afsnit, der er ansvarlig for lydindstillinger. I forskellige versioner af operativsystemer kan navnet på sektionen variere. For eksempel kaldes det i Windows 7 Hardware og lyd.

Trin 4

Dernæst skal du vælge "Volume setting". Der skal være en mikrofon på listen over enheder. Vælg det. Derefter kan du indstille det ønskede lydniveau.

Trin 5

Hvis du planlægger at bruge dit webcam til at kommunikere i Skype, kan du justere mikrofonens lydstyrke direkte i dette program. Installer appen. Når du har startet det første gang, vises et vindue, hvor du kan konfigurere nogle parametre. Klik på venstre museknap på "Sound Test". Vælg derefter mikrofonen i det næste vindue, og juster lydniveauet.

Trin 6

Hvis du har installeret software på lydkortet ud over driveren, kan du justere lyden fra webcam-mikrofonen ved hjælp af den. Alt hvad du behøver er at starte softwaren, vælge en enhed (i dit tilfælde en mikrofon) i menuen og justere lyden.

Anbefalede: