Sådan Oprettes En Mikrofon På Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Mikrofon På Din Computer
Sådan Oprettes En Mikrofon På Din Computer

Video: Sådan Oprettes En Mikrofon På Din Computer

Video: Sådan Oprettes En Mikrofon På Din Computer
Video: How to Change Microphone Volume/Sensitivity on a Windows 10 PC 2024, April
Anonim

En computer tilsluttet en mikrofon kan bruges til mange formål, lige fra optagelse af vokal til kommunikation i onlinespil. Når mikrofonen er tilsluttet pc'en, skal den konfigureres.

Sådan oprettes en mikrofon på din computer
Sådan oprettes en mikrofon på din computer

Er det nødvendigt

  • en computer;
  • mikrofon;
  • nybegynder pc-bruger.

Instruktioner

Trin 1

Det er værd at bemærke, at mikrofoner kan have forskellige former: pop, hvor karaoke ofte synges, kontor (normalt på et tyndt ben) og indbygget i tilfældet med bærbare computere og netbooks. Der er også mikrofoner kombineret med hovedtelefoner.

Efter tilslutning af mikrofonen til det tilsvarende 3,5 mm-stik på pc-sagen (hvis mikrofonstikket er bredere, skal du bruge en adapter), skal du genstarte computeren. Hvis din computer er stille og er en systemenhed, skal du slutte mikrofonen til stikket på bagpanelet, selvom det samme stik er på forsiden af systemenheden.

Trin 2

Når du har genstartet din computer og startet Windows, skal du gå til Start - Kontrolpanel, vælge små eller store ikoner og dobbeltklikke på genvejen "Lyd".

Vælg fanen "Optagelse" i det vindue, der åbnes. Du vil se navnet på mikrofonen og et flueben - det betyder, at udstyret er installeret med succes. Prøv at tale i mikrofonen. En stigende lyd vises på equalizeren ved siden af den. Hvis den ikke gør det, er mikrofonen muligvis tilsluttet, men tændt. Find tænd / sluk-knappen på mikrofonen, og tryk på den. Normalt findes en sådan knap på pop-mikrofoner.

Trin 3

Lad os nu gå videre til opsætning af mikrofonen på computeren. På samme sted skal du vælge mikrofonen og klikke på knappen "Egenskaber". I fanen "Lyt" kan du markere afkrydsningsfeltet. Derefter føres al lyd fra mikrofonen med det samme til højttalerne.

I fanen "Niveauer" kan du justere mikrofonens lydstyrke og lydforøgelse ved hjælp af skyderne.

På fanen Forbedringer kan du aktivere indstillinger såsom støjreduktion og ekko-annullering. Vær opmærksom på, at når du taler på Skype, kan disse muligheder nedsætte hørelsen.

I fanen "Avanceret" kan du justere lydfrekvensen, hvis du skal optage noget via en mikrofon på din computer.

Anbefalede: