Sådan Tilsluttes Controlleren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Controlleren
Sådan Tilsluttes Controlleren

Video: Sådan Tilsluttes Controlleren

Video: Sådan Tilsluttes Controlleren
Video: Первые тесты двигателей для "электричек" - на неодимовых магнитах 2024, Kan
Anonim

Mange moderne spil giver spillerne mulighed for at føle sig som en ægte Formel 1 bilracer eller en jagerpilot involveret i kamp. For en mere komplet fornemmelse af kontrolprocessen er der controllere, der giver dig mulighed for at gengive kontrollen så realistisk som muligt.

Sådan tilsluttes controlleren
Sådan tilsluttes controlleren

Er det nødvendigt

Spilcontroller, CD med drivere, brugervejledning

Instruktioner

Trin 1

I henhold til instruktionerne skal du bestemme det passende stik til tilslutning af controlleren. Nogle bundkort har et Game Port-stik til spilcontrollere.

Trin 2

Tilslut controllerens tilslutningskabel til computerstikket. Det kan enten være en Game-port eller en USB-port.

Trin 3

Vent mens guiden Ny hardware fundet registrerer en ny enhed. Følg instruktionerne i programmet for at installere det. For at sikre, at det fungerer, skal du åbne "Enhedshåndtering" og se på listen over udstyr. Den installerede controller skal være der.

Trin 4

Brug en anden installationsmulighed - placer cd'en i computerdrevet, og start programmet. Følg de visuelle trinvise instruktioner, og fuldfør installationen af controlleren og drivere fra producenten.

Trin 5

Kalibrer controlleren. For at gøre dette skal du vælge det relevante afsnit i diskmenuen. Programmet viser kontrolknapperne og beder brugeren om at vælge en bestemt handling til dem.

Anbefalede: