Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et SmartTV-tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et SmartTV-tv
Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et SmartTV-tv

Video: Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et SmartTV-tv

Video: Sådan Tilsluttes En Bærbar Computer Til Et SmartTV-tv
Video: Cast Laptop screen onto android TV -chromecast 2024, Kan
Anonim

Det er mere praktisk at se film på en stor skærm og downloade tværtimod på en bærbar computer. For at kunne kombinere begge dele kan du slutte din bærbare computer til dit tv. I denne artikel vil vi beskrive traditionelle kabelforbindelsesmetoder og nye, der kun er tilgængelige, når de er tilsluttet SmartTV, som ikke kræver brug af kabler.

Sådan tilsluttes en bærbar computer til et SmartTV-tv
Sådan tilsluttes en bærbar computer til et SmartTV-tv

Instruktioner

Trin 1

De fleste moderne bærbare computere er udstyret med et HDMI-stik eller dets mere kompakte Mini-HDMI-version. I dette tilfælde er den nemmeste måde at købe et HDMI-kabel og tilslutte den bærbare computer gennem det. Dette sikrer den bedste billedkvalitet. Den transmitteres digitalt uden forvrængning.

Trin 2

Ældre bærbare computere har kun en VGA-udgang til tilslutning af en ekstern skærm. Nogle SmartTV-modeller har dette stik. Det hedder pc. Du kan nemt finde den bag på dit tv. I dette tilfælde er et VGA-kabel tilstrækkeligt. Hvis tv'et kun har en komponentindgang (tre RCA-stik "tulipan"), skal du bruge adapteren vist på billedet. Du kan også finde adapterkabler i specialbutikker.

Billede
Billede

Trin 3

Hvis du ikke vil bruge ledninger, kan du bruge et specielt program distribueret af tv-producenter. For eksempel kalder Samsung det Smart View. Hvis du slutter din bærbare computer og tv til det samme Wi-Fi-netværk, kan du se film direkte fra din bærbare computer til skærmen på din SmartTV-enhed.

Trin 4

For ejere af moderne bærbare computere, der er bygget på Intel-chipsæt, er der en anden mulighed - WiDi (Wireless Display) -teknologi. Den indbyggede videoadapter komprimerer billedet fra skærmen og sender det via Wi-Fi til enheder, der understøtter teknologien. Ud af kassen understøttes WiDi for eksempel af nogle SmartTV-modeller fra LG og Samsung. WiDi-kilde kan vælges på disse tv'er. For resten skal du købe en speciel adapter, hvis eksempel er vist i figuren. I dette tilfælde kan du forbinde enhver moderne smartphone eller tablet til tv'et.

Billede
Billede

Trin 5

For at bruge WiDi på en bærbar computer under Windows 8.1 skal du gøre følgende. På startskærmen skal du flytte musen til højre på skærmen og vælge punktet "Enheder" i pop op-menuen. Derefter punktet "Overførselsskærm" og "Tilføj" trådløs skærm i gruppen Projektorer. Følg derefter instruktionerne på dit tv og din bærbare computer.

Anbefalede: