Sådan Tilsluttes Bærbar Computer Til Wifi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Bærbar Computer Til Wifi
Sådan Tilsluttes Bærbar Computer Til Wifi

Video: Sådan Tilsluttes Bærbar Computer Til Wifi

Video: Sådan Tilsluttes Bærbar Computer Til Wifi
Video: WiFi kamera og optager - App, PC/Mac software og HDMI tilslutning 2024, Kan
Anonim

En bærbar computer er praktisk, fordi den let kan bæres fra sted til sted og få adgang til Internettet, hvis det er nødvendigt. Du kan oprette forbindelse til netværket trådløst, Wi-Fi, hvis det er tilgængeligt.

Sådan tilsluttes bærbar computer til wifi
Sådan tilsluttes bærbar computer til wifi

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at du er inden for rækkevidden af et Wi-Fi-netværk. For at gøre dette skal du se, om der er et Wi-Fi Zone-tegn i nærheden, for eksempel i en cafe, lufthavn eller indkøbscenter. Et Wi-Fi-netværk kan også udføres hjemme eller på arbejde med hjælp fra en udbyder.

Trin 2

Tænd din bærbare computer, og vent på, at operativsystemet indlæses. Tilslut den trådløse adapter. Normalt på forsiden af den bærbare computer er der en indikator med et tilsvarende ikon, der angiver, at den er klar. Du kan aktivere Wi-Fi-tilstand via systemenhedsadministratoren, efter at du tidligere har installeret driverne til adapteren. Tænder og deaktiverer normalt også Wi-Fi-tilstanden en af funktionstasterne F1-F12, som har en tilsvarende figur.

Trin 3

Vent, indtil adapteren finder alle tilgængelige internetforbindelsespunkter. Derefter vises det tilsvarende ikon på proceslinjen. Klik på den, og vælg det relevante netværk. For eksempel, hvis du er på en cafe, vil du sandsynligvis se et netværksikon med dets navn. Klik på ikonet og klik på "Opret forbindelse".

Trin 4

Indtast sikkerhedsnøglen, hvis du går ind i et krypteret netværk. Sådanne forbindelsespunkter installeres normalt i lejligheder og kontorer mod betaling, og adgangskoden beskytter dem mod uautoriseret adgang fra uautoriserede personer. Spørg din udbyder for de krævede loginoplysninger. Åbn den installerede browser, og prøv at gå til et hvilket som helst sted.

Anbefalede: