Sådan Genstartes Adsl-modem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Genstartes Adsl-modem
Sådan Genstartes Adsl-modem

Video: Sådan Genstartes Adsl-modem

Video: Sådan Genstartes Adsl-modem
Video: ADSL modem фирмы D-LINK РАЗБОР НА ДРАГОЦЕННЫЕ МЕТАЛЛЫ . 2024, Kan
Anonim

Mens du surfer på Internettet, opstår der fejl, der kan føre til afbrydelse af forbindelsen. Nogle gange er det bare ikke nok at genoprette forbindelse til netværket for at gendanne Internettet. Nogle gange er det nødvendigt at genstarte modemet.

Sådan genstartes adsl-modem
Sådan genstartes adsl-modem

Er det nødvendigt

ADSL-modem, modemets netværksadresse, login og adgangskode til adgang til modemets webgrænseflade

Instruktioner

Trin 1

For at genstarte dit ADSL-modem skal du nogle gange bare slukke for det i et par sekunder og derefter tænde det igen. Find tænd / sluk-knappen på bagsiden af modemmet. Klik på den, og vent 10 sekunder. Tænd derefter modemet igen. Vent på, at de nødvendige indikatorer på frontpanelet lyser og opretter forbindelse til internetforbindelsen.

Trin 2

Nogle gange er det ikke nok bare at slukke for modemet. Inden du slukker, skal du tage internetkablet ud af enheden. Sluk derefter modemet i 10 sekunder, tænd og sæt kablet i igen. Når lysene tændes, kan du begynde at arbejde på netværket.

Trin 3

Hvis slukning af modemmet ikke hjalp, og problemet fortsætter, skal du genstarte adsl-modemet via enhedens webgrænseflade. For at gøre dette skal du åbne en browser og indtaste modemets netværksadresse i adresselinjen. Standard-enhedens ip er 192.168.1.1.

Trin 4

Efter at have gået til ip-adressen på modemmet, åbnes et vindue til indtastning af login og adgangskode. Som standard er brugernavnet admin, og adgangskoden er admin. Hvis login- og adgangskodedataene ikke er egnede, skal du finde ud af disse data fra netværksadministratoren eller den person, der konfigurerede dit modem.

Trin 5

Find den undermenu, der indeholder kommandoen til at genstarte modemet, i den webbaserede styringsgrænseflade til modemmet. Normalt er menuen placeret til venstre. Vælg menupunktet Service, Værktøj, System eller Administration, og klik derefter på knappen Genindlæs eller Genstart. I nogle modemmodeller kan genstartsknappen være direkte i interface-menuen.

Trin 6

Vent på, at modemet genstarter. Dette slukker lysdioderne på frontpanelet og gør webgrænsefladen utilgængelig. Efter tilslutning af modemmet lyser indikatorerne igen, og du kan fortsætte med at surfe på internettet.

Anbefalede: