Sådan Tilsluttes En Kortlæser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Kortlæser
Sådan Tilsluttes En Kortlæser

Video: Sådan Tilsluttes En Kortlæser

Video: Sådan Tilsluttes En Kortlæser
Video: Sådan installerer du en kortlæser 2024, Kan
Anonim

Kortlæseren er en meget praktisk enhed. Flash-drev til en telefon, kamera eller anden enhed findes i en række forskellige formater. Samtidig er det ikke særlig praktisk at bruge forskellige adaptere til at forbinde enheden via et USB-kabel. Kortlæseren giver dig mulighed for at slutte et flashdrev i ethvert format til din computer. Det er nok at købe denne enhed og installere den på din pc.

Sådan tilsluttes en kortlæser
Sådan tilsluttes en kortlæser

Er det nødvendigt

computer, kortlæser, skruetrækker

Instruktioner

Trin 1

Kortlæsere er normalt tilsluttet USB-interfacet på bundkortet. Tag den tekniske dokumentation til din computer, og find, hvor USB-forbindelsesgrænsefladen er på bundkortet. Afbryd strømmen fra computeren, og fjern dækslet til systemenheden. Undersøg systemkortet omhyggeligt. I henhold til diagrammet over din computers bundkort skal du finde USB-forbindelsesgrænsefladen på det. Hvis du ikke har bundkortet, skal du kigge efter USB-forbindelsesgrænsefladen direkte på selve bundkortet. Det burde ikke være svært. Det kan bare tage længere tid.

Trin 2

Når USB-interface findes, skal du tilslutte ledningen til din kortlæser. Typisk er kortlæseren installeret i et tomt rum på forsiden af computerkassen. Der er et specielt rum til installation af ekstra udstyr. For at installere det der skal du fjerne dækslet på forsiden af computeren og indsætte kortlæseren i rummet til systemenheden.

Trin 3

Efter installation af udstyret må du ikke skynde dig at lukke låget til systemenheden. Tilslut strømmen til computeren, og tænd den. Vent, indtil operativsystemet er fuldt indlæst. Når operativsystemet er fuldt indlæst, vises en indskrift, at ny hardware er fundet, og driverne installeres. Vent til slutningen af denne proces, indtil meddelelsen "Enheden er tilsluttet korrekt og klar til at arbejde" vises.

Trin 4

Test nu den korrekte funktion af kortlæseren. Hvis forbindelsen lykkedes, skulle det fungere fint, men at teste enheden vil stadig ikke være overflødig. For at gøre dette skal du blot indsætte ethvert flashdrev i kortlæseren og kopiere oplysningerne fra computeren til den først og derefter tilbage. Hvis alt fungerer, skal du lukke computeren ned og fastgøre dækslet til systemenheden.

Anbefalede: