Sådan Fjernes Knapper Fra Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Knapper Fra Tastaturet
Sådan Fjernes Knapper Fra Tastaturet

Video: Sådan Fjernes Knapper Fra Tastaturet

Video: Sådan Fjernes Knapper Fra Tastaturet
Video: Hvordan Klikke R På Tastaturet 2024, April
Anonim

Nogle gange er det ikke nok at ryste krummerne ud af tastaturet. Hvis fedtet støv har klæbet til knapperne fra alle sider, er den nemmeste måde at skylle dem med varmt vand, og til dette skal du først fjerne dem.

Sådan fjernes knapper fra tastaturet
Sådan fjernes knapper fra tastaturet

Er det nødvendigt

Tastatur, diagram med tastaturlayout, skruetrækker, pen, blyant, pincet

Instruktioner

Trin 1

Søg på internettet efter et billede af et tastatur, der skilles ad. Udskriv eller tegnet den igen, hvis du ikke planlægger at slukke for computeren, skal du åbne den på skærmen.

Trin 2

Frakobl tastaturet fra systemenheden.

Trin 3

Hver tastaturknap har to fremspringende ben, der passer ind i små cylindre placeret i tastaturhuset. Der står disse ben op.

Brug en kniv, pen, pincet eller bare en metalstang til at lirke knapperne igen og trække dem ud. Det vil kræve en mærkbar indsats at slå hver knap ud af stikkontakten. Nogle lange knapper er fastgjort til kroppen flere steder, såsom mellemrum, Skift, Enter. Desuden har de stadig et specielt metalrør, der går ind i rillerne. Dette rør giver den egenskab ved lange knapper, som knappen fungerer, selvom du skubber den fra kanten i stedet for i midten.

Når du trækker knapperne ud, forstyrrer disse rør ikke, bare sørg for at de ikke går tabt. De er valgfri under installationen, men giver mere behageligt arbejde med lange taster.

Anbefalede: