Sådan Fjernes Sikkerhedskoden Fra Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Sikkerhedskoden Fra Tastaturet
Sådan Fjernes Sikkerhedskoden Fra Tastaturet

Video: Sådan Fjernes Sikkerhedskoden Fra Tastaturet

Video: Sådan Fjernes Sikkerhedskoden Fra Tastaturet
Video: Lenovo Tab P11 eller Xiaoxin Pad - DETALJERET GENNEMGANG 2024, Kan
Anonim

Mange bruger en sikkerhedskode til at låse tastaturet på deres telefon. Men nogen glemmer det senere, og nogen viser af en ukendt årsag en indskrift på telefonen om, at koden er forkert. Og så opstår spørgsmålet om, hvordan tastaturet låses op.

Sådan fjernes sikkerhedskoden fra tastaturet
Sådan fjernes sikkerhedskoden fra tastaturet

Nødvendig

  • - computer;
  • - telefon;
  • - NSS-program
  • - USB-datakabel.

Instruktioner

Trin 1

Download NSS-softwaren fra Internettet. Under installationsprocessen vil værktøjet spørge dig om installationsmuligheden for programmet. Klik på knappen "Næste". Marker afkrydsningsfeltet ud for elementet med titlen "Virtuel USB-enhed", og klik på "Næste". Installer derefter som et normalt program. Prøv at installere i systemdrevet på harddisken på din computer. Også alle applikationslogfiler gemmes i applikationens installationskategori.

Trin 2

Start nu Nemesis. Og efter at du har startet programmet på startskærmen, vil du se et lille gråt vindue med flere aktive knapper ovenpå. Klik på fanen "Scan for new device". Indholdet af vinduet skal ændres. Vent til fanen "Klar" begynder at blinke i den nederste statuslinje i dette program, og tryk på knappen med nummeret 6600 og påskriften "Telefoninfo". Vent nu igen, indtil indskriften "Klar" blinker, og klik på fanen "Scan" midt i vinduet. Derefter vises data på versionen af telefonen og dens ægte IMEI i vinduet til venstre. Tryk derefter på knappen "Permanent hukommelse".

I feltet "start" og "slut" -kolonnen skal du indtaste nummeret 308 og derefter markere "Til fil" og klikke på "Læs. Nu vises stien til at gemme filen i vinduet ovenfor.

Trin 3

Gå til den angivne adresse, og åbn filen ved hjælp af notesblok. Se efter linjen, der starter med cifferet "5 =". Mange tal følger. Skriv af alle kun de numre, der kommer efter 3. Gå til telefonlåsemenuen, og indtast denne adgangskode. Tastaturet låses derefter op. Denne algoritme kan bruges til næsten enhver telefon. Kun du har brug for at udføre alle trinene sekventielt, så der ikke er yderligere vanskeligheder.

Anbefalede: