Sådan Omskiftes Knapper På Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Omskiftes Knapper På Tastaturet
Sådan Omskiftes Knapper På Tastaturet

Video: Sådan Omskiftes Knapper På Tastaturet

Video: Sådan Omskiftes Knapper På Tastaturet
Video: Sådan reparerer du en tastaturet på en computer Loctite 2024, Kan
Anonim

Moderne tastaturer er slående i bekvemmelighed og pålidelighed. Dog kan ikke et eneste "tastatur" blive så praktisk som muligt, før brugeren selv kommer i gang. Nogle gange er det nødvendigt at omfordele tastaturknapperne til behagelig betjening. For at nå målet skal du downloade speciel software.

Sådan omskiftes knapper på tastaturet
Sådan omskiftes knapper på tastaturet

Nødvendig

  • - Computer med internetadgang
  • - MapKeyboard-program.

Instruktioner

Trin 1

Gå til MapKeyboard-webstedet på https://www.inchwest.com/mapkeyboard.htm. Download softwaren og installer den på din computer. Start MapKeyboard-programmet.

Trin 2

Når det virtuelle tastatur vises på skærmens skærm, skal du begynde at ændre tasterne. For at gøre dette skal du venstreklikke på den virtuelle knap, hvis værdi du vil ændre.

Trin 3

I feltet Remap valgt nøgle til skal du vælge en ny værdi for den valgte knap. Bemærk, at hvis tastaturknappen tildeles igen, vil den blive fremhævet i grønt.

Trin 4

Find emnet Gem layout, og klik på det. Gem ikke dine ændringer, før du gentager alle knapperne. Faktum er, at efter at have klikket på gem, kræver programmet, at du først afslutter menuen og derefter fra Windows-sessionen for at genstarte computeren.

Trin 5

Efter genstart af operativsystemet skal du gå til programmet for at sikre dig, at den nye nøgleordre er gemt korrekt. De tildelte knapper fremhæves med grønt.

Trin 6

Hvis noget gik galt, eller hvis du straks skal returnere værdierne til deres standardtilstand, skal du genstarte MapKeyboard-programmet. Find emnet Nulstil tastaturlayout, og klik på det.

Trin 7

Undersøg det virtuelle tastatur omhyggeligt. Det skal have en farve. Hvis nogle knapper stadig lyser grønt, betyder det, at nulstillingen mislykkedes, og proceduren skal gentages.

Anbefalede: