Hvordan Man Laver En Wifi-antenne

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Wifi-antenne
Hvordan Man Laver En Wifi-antenne

Video: Hvordan Man Laver En Wifi-antenne

Video: Hvordan Man Laver En Wifi-antenne
Video: ✔Новая мощная WiFi антенна 15dBi 2024, Kan
Anonim

Wi-Fi internet er drømmen for mange netbrugere. For at implementere det kan du købe forskellige enheder, routere, adaptere, repeatere osv. I butikken. Ulempen ved industriprodukter er den lave signaleffekt. Dette kan afhjælpes ved hjælp af en antenne med høj forstærkning.

Hvordan man laver en wifi-antenne
Hvordan man laver en wifi-antenne

Er det nødvendigt

dåse, RF N-type stik, ledning

Instruktioner

Trin 1

En konventionel antenne udstråler et signal i alle retninger, en retningsantenne sender og modtager et signal i en given retning.

På Internettet er der mange tip til at fremstille de enkleste antenner til at forstærke Wi-Fi.

Den mest populære model er lavet af en konventionel dåse, hvis størrelse understøtter 2 GHz-bølgen. Denne Wi-Fi-antenne fungerer godt på mellem til korte afstande.

Trin 2

Brug ikke dåser med ribbet overflader til at fremstille antennen, da de forårsager bølgedispersion. Du skal bruge en dåse med en diameter på 83 mm og en længde på 210 mm, et N-type RF-stik med en låsemøtrik 12-16 mm i diameter, et stykke tråd 40 mm langt (kobber eller messing) og en diameter på 2 mm, et standardværktøjssæt: en lineal, tang, en dåseåbner, et loddejern, en fil, en hammer, en skruestik og et kabel med en Wi-Fi-USB-adapter i den ene ende og en N-type (han) -stik på den anden.

Trin 3

Brug en dåseåbner til at fjerne toppen af dåsen og vask den med sæbe og varmt vand.

Bor et 12-16 mm hul, afhængigt af diameteren på N-type RF-stik, 62 mm fra bunden af dåsen. Fil kanterne af hullet.

Trin 4

Fil kobbertråden, opvarm den ene ende af den, lod den til N-typen RF-stik i lodret position med et loddejern - dette er det aktive element i Wi-Fi-antennen. Dens højde skal være 30,5 mm. Fastgør N-type RF-stik i krukken med spændemøtrikken og selve stikket. Antennen er klar. Dens forstærkning ligger i området 10-14 dBi, stråledækningen er 600.

Trin 5

En Wi-Fi-antenne kan også fremstilles af en konventionel enkeltkernet kobbertråd med en diameter på 1 - 1,5 mm. Den ene ende af den er loddet til stikket eller direkte til kablet. Efter 61 mm fra ledningens begyndelse laves der en sløjfe med en diameter på 10 mm, efter 91,5 mm laves der en anden sløjfe, så efter 83 mm bides tråden af. Strukturen passer ind i et PVC-rør. Denne antenne har en forstærkning på 5-6dbi.

Anbefalede: