Hvordan Man Laver Knapper I Flash

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Knapper I Flash
Hvordan Man Laver Knapper I Flash

Video: Hvordan Man Laver Knapper I Flash

Video: Hvordan Man Laver Knapper I Flash
Video: Sådan laver man et FAKE SLAG I HOVEDET! | Akavet 2024, Kan
Anonim

Moderne teknologier har betydeligt diversificeret grænsefladen mellem forskellige ressourcer på netværket. Menuflashknapper dekorerer ethvert sted, tilføjer en bestemt smag til det og øger dets funktionalitet.

Hvordan man laver knapper i flash
Hvordan man laver knapper i flash

Er det nødvendigt

  • - PC med installeret Windows-operativsystem og internetadgang
  • - Adobe Flash-program.

Instruktioner

Trin 1

Brug lidt forskellige farvefragmenter til at forberede to grafiske filer i jpg-format med et baggrundsbillede af knapper uden tekst. Start Adobe Flash, opret et nyt dokument med det, og vælg Action Script 2.0 fra listen. Indstil bredden til 273 pixels og højden til 54 pixels i indstillingsafsnittet.

Trin 2

Klik på knappen "Importer" i menuen "Filer", aktiver kommandoen "Importer til bibliotek" og importer de to forberedte filer til databiblioteket. Flyt de indlæste billeder til arbejdsområdet, tryk på F8-tasten og omdøb et af dem. Vælg "Filmklip" i sektionen "Type". Placer det andet billede på arbejdsområdet, og omdøb det, idet du angiver den samme parameter i afsnittet "Type".

Trin 3

Indtast den ønskede tekst på hver knap, og opret en ny ved at trykke på tastekombinationen Ctrl + F8. I vinduet "Nyt symbol", der åbnes, skal du indtaste et navn på den fremtidige knap og vælge typen "Knap". Kopier filmklippet af det oprindeligt redigerede billede til arbejdsområdet på den oprettede knap.

Trin 4

Brug tastaturgenvejen Ctrl + F8, opret et nyt filmklip og kopier resultatet til arbejdsområdet. Forbered et lag, og kopier filmklippet fra det andet billede. I højreklikmenuen skal du aktivere indstillingen "Indsæt ramme" og oprette en ramme på det første lag. I kontekstmenuen skal du vælge "Indsæt nøgleramme" og gentage den samme handling på det næste lag.

Trin 5

Vælg den forberedte nøgleramme og gå til dens indstillinger. Klik på "Style Alpha" i afsnittet "Farveeffekt", og indstil værdien til "0". Indstil "Classic Motion Tween" til den første ramme af laget. Åbn knapobjektet på scenen, og gå til Handlinger. Indsæt følgende kode i et frit felt: on (release) {getURL ("aboutme.htm", "_self", "GET"); }

Trin 6

Indstil et navn til knappen i indstillingerne. Vend tilbage til den første scene, kopier filmklippet, vælg det og åbn Handlinger. Indtast koden, hvor værdien "sim_btn" matcher navnet på den knap, du oprettede: onClipEvent (enterFrame) {if (go) {nextFrame (); } andet {prevFrame (); }} onClipEvent (load) {var go; hold op (); sim_btn.onRollOver = funktion () {go = true; }; sim_btn.onRollOut = funktion () {go = false; }; } Åbn menuen Filer, gå til sektionen Eksporter film, og eksporter den knap, du oprettede.

Anbefalede: