Hvordan Man Laver En Flash-tegneserie

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Flash-tegneserie
Hvordan Man Laver En Flash-tegneserie

Video: Hvordan Man Laver En Flash-tegneserie

Video: Hvordan Man Laver En Flash-tegneserie
Video: Tegneserie toturial 2024, Kan
Anonim

Du kan se gode tegnefilm i timevis, og dem der er oprettet efter dit eget script - i flere dage. Hver joke har et korn af virkelighed: ved hjælp af specielle programmer, lyst og kreativ inspiration kan der oprettes en flash-tegneserie derhjemme.

Hvordan man laver en flash-tegneserie
Hvordan man laver en flash-tegneserie

Instruktioner

Trin 1

Tag dig tid til at skrive, før du lærer Flash. Skriv et manuskript, der danner grundlaget for hele filmen. Tænk over billedet af tegnene, plotmiljøet. Arbejd derefter med skitserne, tegn hovedpersonerne i farve og den ønskede skala. Tag dig tid, jo flere skitser du har, jo mere interessant bliver produktet. Se efter oplysninger på grafikken på Internettet for at gøre forberedelsen mere kompetent.

Trin 2

Installer Adobe Flash 8 (eller andre versioner) på din pc, i dette tilfælde overføres dine mesterværker let til netværket. Læs omhyggeligt instruktionerne til at studere grænsefladen, hvor tallene angiver arbejdsområderne: hovedfeltet (for selve kreativiteten), værktøjslinjen, tidslinjen til animation, farveindstillinger, yderligere specialværktøjer.

Trin 3

Øv dig på billedet af en løbende mand. I feltet Opret nyt skal du klikke på ordene Flash-dokument, åbne Egenskaber i indstillingslinjen og indstille størrelsen på tegneserien (800x600). Vælg baggrundsfarven, antallet af billeder pr. Sekund (FPS -12), opret et nyt lag. Brug linjeværktøjet til at tegne et rektangel i bunden. På farvepanelet skal du vælge en farve til jorden, udfylde den med det tegnede objekt.

Trin 4

Med en "blyant" i en mørkere tone skal du cirkulere fremspringene med en "børste" i en grøn skygge, skildre græsset, flytte det første lag lidt højere, på det vil du "genoplive" figuren af en person. Brug en lille "børste" (400) til at tegne en sketchy lille mand. Højreklik på tidslinjen på Insert Blank Keyframe, vær ikke bange for det blanke billede - det er bare en tom ramme. Kopier den forberedte "jord" ind i den: Skift til det andet lag, på den højeste højre ramme af tidslinjen, højreklik for at finde Indsæt ramme.

Trin 5

Bliv optaget med en figur. Gå tilbage til det første lag, gå til den anden ramme, tegn et trin, klik på rammen, derefter på Indsæt tom nøgleramme og tegn et nyt trin igen. Gentag trinene indtil midtlinjen. Beskær den lange ramme med jorden, vælg det overskydende, klik på Fjern rammer.

Trin 6

Gem dit mesterværk: File + Export Movie. Giv det et navn. Den første oplevelse af kreativitet ved hjælp af flash-teknologi blev opnået. Tør, og glem ikke - uanset hvad du kalder tegneserien, vil den have sådan popularitet.

Anbefalede: