Sådan Klik Jitter På En Lille Mus

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klik Jitter På En Lille Mus
Sådan Klik Jitter På En Lille Mus

Video: Sådan Klik Jitter På En Lille Mus

Video: Sådan Klik Jitter På En Lille Mus
Video: HVORDAN DU KAN LÆRE AT JITTER CLICK!! *mouse cam* 2024, Kan
Anonim

For dem, der har en dårlig aftale med PVP i forskellige spil, vil jitter-klik hjælpe. Hvordan klikker du på en lille mus, og hvad skal du gøre for dette?

Sådan klik jitter på en lille mus
Sådan klik jitter på en lille mus

Sådan klikes jitter korrekt

For at anvende jitter-klik skal du bare begynde at vibrere med din hånd, så din finger begynder at hurtigt og hurtigt trykke på venstre museknap.

For at gøre dette er det ikke kun nødvendigt at vibrere med hånden, men også at spænde leddene, så leddene på hele armen og leddene i hånden fungerer. Kun i dette tilfælde er det muligt at skabe den nødvendige vibration til jitter-klik.

Selvfølgelig skal du træne meget for dette og vælge den mus, der er bedst egnet til jitter-klik.

Tre vigtigste måder at klikke på

Generelt er der tre typer klik, der kan hjælpe PVP'er og fans af MOBA'er som Dota 2:

  1. Jitter klik. Denne færdighed betragtes som den mest produktive og nyttige, når man kæmper med andre brugere. For et jitter-klik skal brugeren ikke kun holde musen, men også stramme hånden, så den begynder at ryste. Og netop i denne position kan du hurtigt hurtigt klikke på museknappen. Selvfølgelig har denne teknik sine ulemper. Det er det sværeste at mestre, og nøjagtigheden falder. Derudover skal du vælge en model, der er behagelig for din hånd.
  2. Sommerfugleklik. Men denne teknik er baseret på brugen af ikke en, men to fingre på én gang, selvom det er enklere. Alt du skal gøre er at klikke på museknappen med den samme høje hastighed, men med to fingre. Ulempen ved denne metode er, at når du klikker på en mærkbar sommerfugl, især i en MMORPG, falder klikhastigheden. Plus, denne metode fungerer kun på kraftige og holdbare mus, men det er let at lære.
  3. Og den sidste måde er et regelmæssigt klik. Det afhænger primært af brugeren, det fungerer lige så godt på alle computermus, og hastigheden indstilles af brugeren selv. Du kan klikke på enkle klik på den mest bekvemme måde - nogen bruger noget som en sommerfugl, nogen er interesseret i ro, ikke på klikhastigheden.

Hvilken mus er bedst at bruge, og hvor man skal klikke

En lasermus med en tilladt hastighed på 15-30 cps er bedst egnet til jitter-klik. Samtidig er det også vigtigt, at knapperne på musen kan trykkes hurtigt og hurtigt.

Hvad angår jitter-klikzonen, er den placeret lige midt i knapperne, det vil sige hvor brugerne klikker oftest. Det vil sige, dette er ikke selve kanten af knapperne og ikke det sted, hvor knapperne er forbundet.

Sådan bestemmes beherskelsen af et jitter-klik

Det er ret vanskeligt at bestemme dette øjeblik, men dygtige jitter-klikere er i stand til at udføre denne teknik på en sådan måde, at alle hits rammer fjenden og ikke spredes over spillerummet. Plus, på samme tid springer musen ikke noget sted for mestrene.

Anbefalede: