Sådan Tilsluttes Et Netværkskabel Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Netværkskabel Til En Computer
Sådan Tilsluttes Et Netværkskabel Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Netværkskabel Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Netværkskabel Til En Computer
Video: Sådan samler man et netværkskabel 2024, Kan
Anonim

For at kunne oprette et lokalt netværk skal du bruge netværkskabler. I de fleste tilfælde skal du ud over den sædvanlige forbindelse til et netværkskort være i stand til at kunne konfigurere adapterparametrene korrekt til netværksdrift.

Sådan tilsluttes et netværkskabel til en computer
Sådan tilsluttes et netværkskabel til en computer

Er det nødvendigt

  • - netværkskabler;
  • - netværkshub.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du planlægger at kombinere flere computere til et lokalt netværk, skal du købe et netværkshub (switch). I de fleste tilfælde kan du klare dig med budgetmodellen for ovenstående enhed, fordi du behøver ikke at konfigurere dens LAN-porte. Vælg en hub med det krævede antal af disse stik.

Trin 2

Køb det nødvendige antal netværkskabler. Naturligvis har du brug for brugsklare kabler med stik i begge ender. Installer netværkshub på det ønskede sted. Tilslut denne enhed til vekselstrøm. Tilslut flere computere til netværkshub.

Trin 3

For at oprette disse forbindelser skal du tilslutte den ene ende af netværkskablet til LAN-porten på hubben og den anden ende til netværkskortet på din computer eller laptop.

Trin 4

For at gøre det nemmere at udveksle information mellem computere, anbefales det at indstille sin egen statiske (permanente) IP-adresse for hver enhed. Dette undgår problemer med at forbinde en netværksprinter eller oprette delte netværksressourcer. Åbn Netværks- og delingscenter (Windows 7), eller gå til Start-menuen og åbn Netværksforbindelser (Windows XP).

Trin 5

Højreklik på det lokale netværksikon dannet af netværkshub. Vælg Egenskaber. Vælg nu "Internet Protocol TCP / IP (v4)" og klik på knappen "Egenskaber".

Trin 6

Marker afkrydsningsfeltet ud for Brug følgende IP-adresse. Indtast dens værdi, for eksempel 152.152.152.2. Gem indstillingerne for denne netværksadapter.

Trin 7

Konfigurer netværkskortene på de andre computere på samme måde. For at undgå problemer forbundet med at finde computere på netværket skal du indtaste IP-adresser, hvis første tre segmenter er identiske. Du må ikke selv ændre subnetmasken.

Anbefalede: