Sådan Deaktiveres En Nøgle

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres En Nøgle
Sådan Deaktiveres En Nøgle

Video: Sådan Deaktiveres En Nøgle

Video: Sådan Deaktiveres En Nøgle
Video: Hvordan aktivere/deaktivere barnesikring på Bosch ovn 2024, Kan
Anonim

På computere, der er forbundet med et netværk, er der altid begrænsninger: fra lancering af sociale netværkssider til muligheden for at bruge genvejstaster. Sådanne begrænsninger pålægges typisk i kontorer, computerklubber og andre institutioner, hvor arbejdssikkerhedspolitikker er velkomne. For eksempel ved at lukke adgangen til Start-menuen fuldstændigt, vil det ikke være svært at starte Explorer, hvis du kender genvejstasterne, der er knyttet til Windows-knappen.

Sådan deaktiveres en nøgle
Sådan deaktiveres en nøgle

Er det nødvendigt

Opret en registreringsdatabase fil

Instruktioner

Trin 1

De fleste 101-tastaturer har nu yderligere Windows-logo-nøgler. På tastaturerne på en stationær computer er der to af dem (venstre og højre), og tastaturet på mobile enheder indeholder kun en (venstre) tast. Ovenfor blev nævnt et eksempel på lancering af "Windows Stifinder". Ved hjælp af "Win" -tasten kan du gøre denne handling meget hurtigere (Win + E). For eksempel nogle kombinationer af nyttige tastekombinationer: - Win + R - Start-menu - Kør;

- Win + D - minimer alle vinduer;

- Win + L - et velkomstvindue vises;

- Win + Pause - "Systemegenskaber".

Trin 2

Den sekundære årsag til deaktivering af denne nøgle er interferens, når du skriver. For at deaktivere Windows-nøglen for den aktuelle bruger skal du åbne en teksteditor og oprette et nyt dokument. Placer følgende linjer i selve dette dokument:

Windows Registry Editor version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlKeyboard Layout]

"Scancode Map" = REG_BINARY: 00 00 00 00 00 00 00 00 03 00 00 00 00 00 5B E0 00 00 5C E0 00 00 00 00

Trin 3

Klik derefter på menuen "File" - "Save as" - Giv filen et navn "Disable_Win_key.reg" - klik på "Save". Derefter køres filen - klik på "Ja" i dialogboksen.

Anbefalede: