Sådan Gendannes Data I Excel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Data I Excel
Sådan Gendannes Data I Excel

Video: Sådan Gendannes Data I Excel

Video: Sådan Gendannes Data I Excel
Video: Типы данных Wolfram Alpha в Excel - первый взгляд - серия 2341 2024, Kan
Anonim

Når du arbejder med forskellige dokumenter, skal du være yderst forsigtig. Ved at trykke på et par forkerte taster kan det resultere i en fuldstændig sletning eller sletning af vigtige filer. I sådanne situationer er det nødvendigt at bruge programmer, der giver dig mulighed for at gendanne modificerede tabeller og tekstdokumenter.

Sådan gendannes data i Excel
Sådan gendannes data i Excel

Er det nødvendigt

  • - Gendannelsesværktøjskasse til Excel;
  • - Let opsving.

Instruktioner

Trin 1

For at gendanne integriteten af regneark skal du bruge Recovery Toolbox til Excel. Download installationsfilen til denne applikation. Installer programmet. For at gøre dette skal du acceptere vilkårene i licensaftalen og vælge en mappe til at pakke filerne ud.

Trin 2

I den sidste installationsmenu skal du aktivere ikonet Opret skrivebordsikon. Kør programmet ved hjælp af genvejen, der vises på skrivebordet. Klik på knappen Åbn, og vælg regnearket, hvis integritet du vil gendanne.

Trin 3

Klik på knappen Analyser, og vent et stykke tid, mens programmet scanner det valgte dokument. Når du har gennemført denne proces, vil du blive præsenteret for en tabel, der indeholder alle de oplysninger, der kunne gendannes.

Trin 4

Det skal bemærkes, at det beskrevne værktøj understøtter arbejdsmetoden med flersidede tabeller. Skift mellem ark for en komplet vurdering af restaureringens kvalitet.

Trin 5

Installer Microsoft Excel. Uden det kan du ikke eksportere de gendannede oplysninger til din computers harddisk. Når installationen af programmet er afsluttet, skal du klikke på knappen Eksporter til Excel placeret i bunden af arbejdsvinduet.

Trin 6

Et nyt Microsoft Excel-regneark oprettes straks efter dette. Vent, indtil den automatisk udfyldes med oplysninger, der er gendannet fra filen, der behandles. Luk Recovery Toolbox til Excel. Gem det nye regneark.

Trin 7

Hvis du slettet de nødvendige dokumenter fuldstændigt og ikke ændrede deres indhold, skal du bruge programmet Easy Recovery. Det skal bemærkes, at denne applikation har en indbygget funktion til at gendanne regneark i forskellige størrelser.

Anbefalede: