Sådan Gendannes Slettet Word-dokument

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Slettet Word-dokument
Sådan Gendannes Slettet Word-dokument

Video: Sådan Gendannes Slettet Word-dokument

Video: Sådan Gendannes Slettet Word-dokument
Video: Как быстро и легко восстановить документ Word на Mac / Windows - Краткое руководство 2021 2024, Kan
Anonim

Det er ret frustrerende at miste et tekstdokument, hvor du har investeret meget tid og kræfter. Strømstød, softwarefejl eller menneskelige fejl kan alle føre til dette resultat. Hvordan kan du gendanne et dokument?

Sådan gendannes slettet Word-dokument
Sådan gendannes slettet Word-dokument

Instruktioner

Trin 1

Find sikkerhedskopifiler, som Word muligvis har oprettet. Klik på Start-knappen på skrivebordet, og vælg derefter Søg. Skriv *. WBK i søgefeltet, tryk på Enter og se resultaterne af de fundne filer.

Trin 2

Brug autosave-funktionen i Word. Åbn menuen Filer, og vælg indstillingen Åbn. Find den fil, du vil gendanne i den mappe, der vises, og hvis det lykkes, skal du klikke på knappen "Åbn og gendan".

Trin 3

Prøv at kigge efter filer, der muligvis er efterladt på din harddisk under automatisk lagring et andet sted eller i et andet format. Klik på Start-knappen på skrivebordet, og vælg Søg. Indtast *. ASD i søgefeltet, tryk på Enter, og rul ned på listen over fundne resultater.

Trin 4

Find filer, der muligvis er gemt som midlertidige. Brug menuen "Start" og "Søg" til at søge efter dokumenter med masken *. TMP. Dette er det midlertidige filformat, der kan åbnes med et passende teksteditorprogram.

Trin 5

Gå til "Papirkurv" og se om der er nogen filer, der kan slettes af systemet. For at gøre dette skal du klikke på ikonet "Papirkurv" på skrivebordet. Vælg Vis og arranger ikoner. Vælg indstillingen Efter dato for hurtigt at finde de filer, der muligvis er placeret her i de næste par dage.

Anbefalede: