Sådan Kaldes Programmet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kaldes Programmet
Sådan Kaldes Programmet

Video: Sådan Kaldes Programmet

Video: Sådan Kaldes Programmet
Video: ✅ ОТСЛЕЖИВАНИЕ ГОЛОВЫ ЧЕРЕЗ VIEWTRACKER ДЛЯ ДЛЯ ETS2 И ATS 1.41 2024, Kan
Anonim

Hver fil har sit eget format, som kan åbnes med den relevante applikation. Så for eksempel åbnes filer med.doc-udvidelsen i Microsoft Office Word,.obj - MilkShape 3D eller 3ds Max. For at programmet skal kunne læse den krævede fil, skal den for det første være installeret på computeren, og for det andet skal den køre. Du kan ringe til programmet på forskellige måder.

Sådan kaldes programmet
Sådan kaldes programmet

Instruktioner

Trin 1

Når du installerer et program på din computer, gemmes de filer, der kræves for at det fungerer korrekt, i et bestemt bibliotek. Gå til "Denne computer" til det ønskede lokale drev, og åbn mappen med navnet på det program, du vil køre. De fleste programmer har deres eget ikon, som adskiller sig fra systemikonerne. Hvis de relevante indstillinger er indstillet på computeren, vil du se, at startfilerne har en.exe-udvidelse. Klik på startikonet med venstre museknap (eller med højre museknap, og vælg kommandoen "Åbn" i rullemenuen), og vent på, at applikationen indlæses.

Trin 2

Programmet kan også kaldes fra "Desktop", hvis der er oprettet en genvej til startfilen på det. Nogle programmer opretter det automatisk under installationen. Hvis dette ikke er din sag, kan du selv oprette en genvej. Gå til biblioteket med det installerede program, højreklik på startfilen. Vælg kommandoen "Send" i rullemenuen, i undermenuen skal du vælge "Desktop (opret genvej)" ved at klikke på den med venstre museknap. Når programikonet vises på "Desktop", behøver du ikke kigge efter startfilen i mapperne hver gang.

Trin 3

Hvis du skal bruge programmet meget ofte, og der ikke er plads på "Desktop" til en ekstra genvej, kan applikationen kaldes op fra hurtigstartpanelet med et enkelt klik med musen. Quick Launch er placeret på proceslinjen til højre for Start-knappen. For at placere programstartfilen på Quick Launch skal du gå til applikationsmappen og placere markøren over ikonet for startfil. Hold venstre museknap nede, og træk ikonet på proceslinjen til området Quick Launch. Det samme kan gøres med programgenvejen på "Desktop" - træk den til panelet, så kan du slette genvejen fra "Desktop".

Trin 4

Et antal programmer opretter en post om sig selv i Start-menuen. Startmenuen indeholder typisk ikoner til startfilen (altid), afinstallation og programindstillinger (er muligvis ikke til stede). Klik på "Start" -knappen med venstre museknap eller på tasten med Windows-flag på tastaturet. Hvis menuen "Start" ikke vises fuldt ud, skal du vælge "Alle programmer". I den menu, der åbnes, skal du vælge linjen med navnet på det program, du har brug for, i undermenuen skal du venstreklikke på dets startikon.

Anbefalede: