Sådan Tilsluttes En Cd-rom Til En Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Cd-rom Til En Computer
Sådan Tilsluttes En Cd-rom Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Cd-rom Til En Computer

Video: Sådan Tilsluttes En Cd-rom Til En Computer
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Kan
Anonim

En cd-rom er en optisk disk med oplysninger om den, som ikke kan omskrives. Sådan står forkortelsen CD-ROM for Compact Disc Read-Only Memory. Tilslutning består i at placere disken i en cd-læser, der er installeret i computeren. Imidlertid henviser cd-romnavnet meget ofte til selve læseren. Tilslutning til en computer er en lidt mere kompliceret proces.

Sådan tilsluttes en cd-rom til en computer
Sådan tilsluttes en cd-rom til en computer

Instruktioner

Trin 1

Køb en dedikeret IDE / ATAPI-USB-konverter, hvis du har brug for hurtigt at forbinde dit CD-ROM-drev til din stationære eller bærbare computer. Strukturelt er det lavet som en almindelig tilslutningsledning, i den ene ende der er et USB-stik, og på den anden er der et meget bredt specielt stik. Du skal indsætte dette stik i åbningerne bag på cd-rom-drevet. Den er designet på en sådan måde, at den overlapper to slots på én gang - den, der tjener til at forbinde strømbussen, og den, der leverer dataudveksling via IDE / ATAPI-grænsefladen.

Trin 2

Tilslut det andet stik på enheden til USB-porten på computeren, og systemet genkender cd-rom-drevet. Indikatoren på det brede stik lyser, og du kan betjene det eksterne optiske diskdrev.

Trin 3

Hvis du har brug for permanent at tilslutte cd-rom-drevet med dets installation i systemenheden, skal du starte proceduren ved at slukke for computeren og afbryde den fra netværket. Placer kufferten, så du har let adgang til begge sideflader.

Trin 4

Fjern system- enhedens venstre og højre panel ved at løsne to skruer, der forbinder dem med den bageste overflade af kabinettet. Standardtårnet er designet til 5-tommers øverste bugter - forbered en til installation. Du skal fjerne plastikdækslet på frontpanelet overfor dette rum.

Trin 5

Installer cd-rom'en i det forberedte rum, juster dets position i forhold til frontpanelet på systemenheden, og fastgør den med fire skruer - to på venstre og højre side af systemenhedens chassis.

Trin 6

Sæt et af de gratis stik på strømkablet i det tilsvarende stik på bagsiden af det optiske drev. Brug derefter IDE-båndkablet til at slutte cd-rom'en til stikket på systemkortet.

Trin 7

Luk systemenheden, udskift de frakoblede ledninger på bagpanelet, og tænd computeren. Efter opstart af systemet skal det genkende den nye enhed og installere en driver til den fra sin egen database. Hvis den ikke gør det, skal du installere det manuelt ved hjælp af softwaren, der følger med cd-rom-drevet, eller ved at downloade det fra producentens websted på Internettet.

Anbefalede: