Sådan Aktiveres Søgning Efter Løsninger I Excel

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Søgning Efter Løsninger I Excel
Sådan Aktiveres Søgning Efter Løsninger I Excel

Video: Sådan Aktiveres Søgning Efter Løsninger I Excel

Video: Sådan Aktiveres Søgning Efter Løsninger I Excel
Video: Excel på norsk: Beregne trinnskatt med funksjonen Trinnskatt() 2024, Juli
Anonim

Find en løsning er et tilføjelsesprogram til Microsoft Office Excel-regnearkeditor. Det bruges til at finde den optimale formelværdi i en valgt celle i regnearket. Denne tilføjelse er som standard deaktiveret i Excel, men den kan aktiveres når som helst ved hjælp af selve editoren uden at installere yderligere applikationer.

Sådan aktiveres søgning efter løsninger i Excel
Sådan aktiveres søgning efter løsninger i Excel

Er det nødvendigt

Tabelredaktør Microsoft Office Excel 2007 eller 2010

Instruktioner

Trin 1

Start regnearkeditoren og udvid hovedmenuen. I Excel 2007 gøres dette ved at klikke på den store, runde Office-knap i øverste venstre hjørne af vinduet og i Excel 2010 ved at klikke på den blå knap mærket "File" placeret omtrent på det samme sted. Du kan åbne den uden en mus - tryk først på alt="Image" -tasten (en eller to gange), og indtast derefter "F".

Trin 2

Åbn listen over editorindstillinger. I 2007-versionen er Excel Options-knappen nederst til højre i hovedmenuen beregnet til dette, mens i Excel 2010 tilføjes punktet Options på listen over kommandoer i venstre kolonne - det er det andet fra bunden.

Trin 3

Vinduet med indstillingerne i tabelversionen af begge versioner er opdelt i to lodrette rammer: den venstre indeholder listen over sektioner, og den højre indeholder de indstillinger, der er relateret til sektionen. Find og klik på linjen "Tilføjelser" på listen.

Trin 4

Vælg den linje, der begynder med teksten Find en løsning, i højre ramme under Inaktive programtilføjelsesprogrammer. Klik på OK, og tilføjelsesprogrammet aktiveres, men det vises endnu ikke i Excel-menuen.

Trin 5

Gå til fanen "Udvikler" i menuen til regnearkseditoren. Hvis det ikke er der, skal du først højreklikke på ledig plads på knapperne i et hvilket som helst afsnit i menuen og vælge "Tilpas båndet". Find derefter linjen "Udvikler" på listen over "Hovedfaner", sæt en afkrydsning ved siden af den og klik på OK - fanen føjes til "båndet" i menuen.

Trin 6

Klik på ikonet "Tilføjelsesprogrammer" og sæt på "Tilgængelige tilføjelsesprogrammer" listen et afkrydsningsfelt i feltet "Søg efter en løsning". Klik på OK, og en yderligere gruppe af kommandoer vises på fanen Data med navnet Analyse. Knappen "Find en løsning" placeres i den.

Trin 7

Fanen "Udvikler" er ikke nødvendig for at dette tilføjelsesprogram skal fungere, så du kan fjerne det fra menuen - deaktiver dets skærm på samme måde som du aktiverede det (se femte trin).

Anbefalede: