Sådan Returneres Yandex-panelet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Yandex-panelet
Sådan Returneres Yandex-panelet

Video: Sådan Returneres Yandex-panelet

Video: Sådan Returneres Yandex-panelet
Video: PANELET #64: «Farmen»-stjernens nakenbilder og «SKAM»-spekulasjoner 2024, Kan
Anonim

Yandex Panel, ofte omtalt som Yandex. Bar, er en udvidelse til en internetbrowser som f.eks. Internet Explorer. Yandex Panel er en ekstra værktøjslinje designet til at gøre arbejdet med Yandex-tjenester mere behageligt og praktisk. Det vigtigste er at være i stand til at konfigurere Yandex. Bar korrekt.

Sådan returneres Yandex-panelet
Sådan returneres Yandex-panelet

Er det nødvendigt

personlig computer med internetadgang

Instruktioner

Trin 1

For at returnere Yandex-panelet på Firefox-broderen skal du starte denne webbrowser og skrive linket i adresselinjen: https://bar.yandex.ru/firefox/. Klik derefter på knappen "Installer Yandex. Bar". Derefter vises en meddelelse i browseren: tillad installationen af denne applikation ved at klikke på knappen "Tillad".

Trin 2

Når dialogboksen vises, skal du klikke på "Installer nu". Derefter skal du vente på, at installationen er afsluttet, og genstart derefter din pc.

Trin 3

Efter genstart af pc'en og genstart af webbrowseren vises Yandex. Bar automatisk i form af en værktøjslinje. Yandex-panelet placeres øverst i Firefox-browseren.

Trin 4

Hvis Yandex. Bar efter de udførte operationer stadig ikke vises i Firefox-browseren, skal det muligvis aktiveres. For at gøre dette skal du højreklikke på computermusen på værktøjslinjen og vælge den ønskede kolonne.

Trin 5

Du kan dog installere Yandex Panel ikke kun i Firefox-browseren, men også på andre webbrowsere, for eksempel Opera, Internet Explorer eller andre. Det er nok at indtaste bar.yandex.ru i adresselinjen i browseren, og selve systemet bestemmer, hvilken webbrowser du har og omdirigerer automatisk til den ønskede side.

Trin 6

Klik derefter på knappen "Installer Yandex. Bar" på den side, der åbnes, og alt sker automatisk. Efter installation af Yandex Panel skal du genstarte din browser og konfigurere yderligere indstillinger.

Anbefalede: