Sådan Fjernes Internet Explorer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Internet Explorer
Sådan Fjernes Internet Explorer

Video: Sådan Fjernes Internet Explorer

Video: Sådan Fjernes Internet Explorer
Video: ХОЧЕШЬ НАЙТИ браузер Internet Explorer в Windows? Ты Уверен? Он не тонет ! 😉 2024, Kan
Anonim

Microsoft Internet Explorer er standard-internetbrowseren på ethvert Windows-system. I denne henseende er denne browser ret udbredt og indtager en stærk position med hensyn til antallet af brugere på trods af et antal velkendte mangler forbundet med både brugerens hastighed og bekvemmelighed og sikkerheden ved at rejse på Internettet.

Sådan fjernes Internet Explorer
Sådan fjernes Internet Explorer

Er det nødvendigt

en computer

Instruktioner

Trin 1

Selvfølgelig generer ingen nogen bruger til at installere en anden browser efter eget valg og simpelthen ikke bruge Internet Explorer og efterlade det i systemet som et backupmiddel til at gennemse websteder. For nemheds skyld kan du endda fjerne genveje fra skrivebordet.

Trin 2

Det er bedre ikke at afinstallere Internet Explorer-browseren. I nogle tilfælde kan det dog være nødvendigt at fjerne Internet Explorer fuldstændigt. For eksempel kan en organisation have brug for at køre niche (bank, regnskab, skat osv.) Software, der ikke understøtter moderne versioner af Internet Explorer, men kræver version 6 eller endda 5. Selvfølgelig kan du ikke installere og Brug den forrige version. så længe der er en nyere version i systemet. Derfor står brugeren over for spørgsmålet om at fjerne browseren.

Trin 3

Afhængigt af hvilken version af operativsystemet der er installeret på din computer, er trinene til afinstallation af Internet Explorer lidt anderledes.

Trin 4

Så for at afinstallere Internet Explorer fuldstændigt på en Windows XP-baseret computer skal du gøre dette.

Trin 5

Log ind som administrator for at manipulere softwaren. Luk alle kørende applikationer og programmer.

Trin 6

Åbn Kontrolpanel, som giver dig mulighed for at installere og afinstallere software. For at gøre dette kan du blot skrive appwiz.cpl på systemkommandolinjen. Find afkrydsningsfeltet for "Vis opdateringer", og marker det, hvis det ikke er markeret.

Trin 7

Find derefter Service Pack 3, og placer din markør på den. Du bliver nødt til at afinstallere denne servicepakke, ellers kan du ikke afinstallere Internet Explorer. Klik på knappen Slet.

Trin 8

I Windows 7 ser processen til afinstallation af Internet Explorer lidt anderledes ud:

Trin 9

Klik på knappen "Start" i nederste venstre hjørne af skrivebordet, og åbn afsnittet "Kontrolpanel".

Trin 10

På sektionen "Programmer og funktioner" skal du vælge den liste, der åbnes. Klik på linket "Slå Windows-funktioner til eller fra" i venstre side af vinduet. Efter dette trin åbnes et vindue med en liste over de komponenter, der er tilgængelige i systemet. Det kan tage lidt tid at oprette listen over komponenter. Vent, indtil listen over programmer og komponenter åbnes. De er normalt opført alfabetisk.

Trin 11

Nu er alt, der er tilbage, at finde Internet Explorer på listen og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for den. I advarselsvinduet, der vises, skal du klikke på knappen "Ja". Denne komponent er nu fuldstændig deaktiveret.

Trin 12

For at afinstallere den 11. version af Internet Explorer fra Windows 7 skal du gentage ovenstående procedure. Gå til afsnittet "Kontrolpanel" gennem "Start" -knappen, og gå derefter til underafsnittet "Programmer og funktioner". Bemærk, at dette underafsnit kun vil være muligt at finde, når kontrolpanelvisningen skiftes til "Ikoner" -tilstand, ikke "Kategorier". Denne tilstand ændres i øverste højre del af arbejdsvinduet.

Trin 13

Klik derefter på knappen Vis installerede opdateringer i menuen til venstre. Derefter skal du finde linjen Internet Explorer 11 på listen over installerede opdateringer, højreklikke på den og vælge "Slet" i rullemenuen. Klik på denne knap, hvorefter systemet beder dig om at bekræfte denne handling. Du bliver nødt til at acceptere dette tilbud og vente, indtil afinstallationsprocessen er afsluttet. Genstart computeren for at fuldføre handlingen.

Trin 14

Efter genstart af computeren skal du annullere den yderligere installation af Internet Explorer 11. Opdateringer. For at gøre dette skal du gå til "Kontrolpanel" og finde emnet "Windows Update". Se på listen over tilgængelige systemopdateringer (tag dig tid: det kan tage lidt tid at oprette listen, nogle gange ganske lang tid). Vælg derefter emnet "valgfri opdatering", åbn det, og find Internet Explorer 11 på listen over opdateringer. Vælg dette emne, højreklik på det og klik på "Skjul opdatering". Gennemfør derefter handlingen ved at klikke på "OK".

Trin 15

Hvis du bruger Windows 8.1 (8) og Windows 10, fjernes Internet Explorer i disse operativsystemer som følger. Gå til kontrolpanelet via knappen "Start". Vælg derefter "Programmer og funktioner", og klik på knappen "Slå Windows-funktioner til eller fra" i venstre menu.

Trin 16

Find Internet Explorer 11 på listen over komponenter, der åbnes, og fjern markeringen af det. Du modtager derefter en advarsel om, at "Deaktivering af Internet Explorer 11 kan påvirke andre komponenter og programmer, der er installeret på computeren, samt standardindstillingerne." Hvis din beslutning om at fjerne denne browser er endelig, skal du klikke på knappen "Ja".

Trin 17

Hvis du har en anden browser installeret på din computer, vil fjernelse af Internet Explorer ikke medføre problemer på din computer. Men hvis Internet Explorer er den eneste browser, du bruger, skal du installere en hvilken som helst anden browser på din computer, før du afinstallerer browseren. Og først efter at du har installeret en anden browser, kan du slippe af med Internet Explorer.

Trin 18

Du kan dog når som helst downloade Internet Explorer-installationsfilen fra det officielle Microsoft-websted og om nødvendigt geninstallere den. Du kan også altid aktivere Internet Explorer i komponenter.

Anbefalede: